Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Εμπνέει σιγουριά και υγεία η ομάδα..!!

Πέρυσι η ομάδα για πρώτη φορά στην ιστορία της ανέβηκε στην ψηλότερη κατηγορία σε επίπεδο τοπικού ποδοσφαίρου.
Ήταν μια σεζόν η οποία στην κατάληξη της βρήκε τη Δόξα υποβιβασμένη και μια μερίδα των φίλων της απογοητευμένους.
Μόλις η ομάδα ανέβηκε στην Α1 ΕΠΣΗ(με 3 σερί ανόδους  σε ισάριθμα χρόνια) ο άνεμος αισιοδοξίας και δίψας για διάκριση ήταν έκδηλος στο χωριό.
Η ομάδα πραγματοποίησε αρκετές μεταγραφές ,μερικές εξ αυτών πολύ ηχηρές,οι οποίες την είχαν κατατάξει σε ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣΗ,σύμφωνα με διάφορους δημοσιογράφους.
Όλοι έπεσαν σε αυτή την προσπάθεια και παράδειγμα αποτελεί η 1η αγωνιστική στην Α1 όπου στον εντός έδρας αγώνα με την ομάδα του ΑΟΤ στο στάδιο των Μοιρών ,η προσέλευση θεατών ξεπέρασε τους 800.
Δυστυχώς τα αποτελέσματα δεν ήταν τα αναμενόμενα με αρκετές ήττες ειδικά στον πρώτο γύρο.Η προεδρία είχε αλλάξει χέρια με τον Ζαχαρία Μακρυδάκη(πρώην πρόεδρο) να μένει στην ομάδα στο πόστο του Γενικού αρχηγού και τη θέση του προέδρου να αναλαμβάνει ο Γιώργος Καμπουράκης.
Παρά την προσπάθεια και των δύο,από τη μία οι τραυματισμοί και από την άλλη η ατυχία πολλές φορές δεν επέτρεπαν στη Δόξα να κατακτά το τρίποντο.
Με το πέρασμα των μηνών η ομάδα βελτιώθηκε,(υπήρξε αλλαγή προπονητή και επέστρεψαν οι τραυματίες)και διεκδίκησε την παραμονή της.
Παρά τις καλές εμφανίσεις της ειδικά στο τέλος της χρονιάς η προσπάθεια δεν ευοδώθηκε και η ομάδα υποβιβάστηκε.
Οι περισσότεροι βιάστηκαν να πουν ότι αυτό ήταν το ταβάνι της Δόξας και πως ήρθε η ώρα το σωματείο να διαλύσει.
Υπολόγιζαν όμως χωρίς τον ξενοδόχο.Με λύση για τον πάγκο τον κ.Κουτεντάκη ο πρόεδρος κ.Καμπουράκης έβαλε γερές βάσεις έτσι ώστε η Δόξα όχι μόνο να πρωταγωνιστήσει στην Α2 φέτος, αλλά να μείνει για πολλά χρόνια στην κορυφή του τοπικού ποδοσφαίρου.
Με την ολοκλήρωση του ρόστερ η ομάδα αριθμεί αρκετούς έμπειρους ποδοσφαιριστές προερχόμενους από μεγαλύτερες κατηγορίες και το σημαντικότερο σε καλή ποδοσφαιρική ηλικία.
Στους 3 πρώτους αγώνες της σεζόν η ομάδα αριθμεί 3 νίκες και με 13-0 γκολ.(8-0 τα Πηγαιδάκια στο Κύπελλο,0-2 την Τύλισο στο πρωτάθλημα και 3-0 τη Θέρισο ομοίως).
Και έπεται συνέχεια.Η ομάδα διαθέτει γερό κράμα και δείχνει ότι θα πρωταγωνιστήσει φέτος.Το σημαντικότερο όμως όλων είναι ένα.
Ότι η σχέση ποδοσφαιριστών-προπονητή-προέδρου είναι πολύ καλές και γερές στηριζόμενες πάντα στην εν λόγω ιεραρχία.
Στο τέλος όλοι θα κριθούν εκ του αποτελέσματος.
Το σίγουρο όμως είναι ότι το σωματείο πάνω από όλα εκπέμπει ΥΓΕΙΑ..!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου