Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

3η Αγωνιστική: Δειλινά-Δόξα Γαλιάς 0-1

Πολύ σημαντική νίκη και τρίποντο για την ομάδα μας η οποία αντιμετώπισε την ομάδα των Δειλινών εκτός έδρας για την 3η αγωνιστική της Α2 ΕΠΣΗ.
Σκόρερ ο Γ.Π. Ξεκαρδάκης στο 65' ο οποίος με το γκολ που πέτυχε κράτησε τη Δόξα στην κορυφή της βαθμολογίας.
To παιχνίδι άρχισε αρκετά καλά με τη Δόξα να δημιουργεί ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ χωρίς όμως αυτές να στέφονται με επιτυχία.
Στο 20' ο Ξημεράκης με σουτ και στο 24 'και 30' ο Μαρκάκης ομοίως προσπάθησαν να νικήσουν τον γκολκίπερ χωρίς όμως αποτέλεσμα.
Στο 35' καταγράφηκε η πρώτη φάση των γηπεδούχων με το Σφακιανάκη να προσπαθεί να κρεμάσει τον Κωνσταντουλάκη χωρίς επιτυχία όμως καθώς το σουτ του κατέληξε άουτ.
''Πυρετός εν κρανίω'' για την άμυνα των γηπεδούχων καθώς επέτρεπε συχνά πυκνά στους παίκτες της Δόξας να δημιουργούν ευκαιρίες, στο 38' με κεφαλιά του Σουλτάτου και στο 40' με σουτ του ίδιου παίκτη,οι οποίες δεν κατέληξαν στα δίχτυα.
Έτσι το ημίχρονο βρήκε τις ομάδες ισόπαλες χωρίς τέρματα.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως έληξε το πρώτο,με τη Δόξα να απειλεί με σουτ του Ξημεράκη το οποίο πέρασε δίπλα από το δοκάρι.
Στο 65' επιτέλους έσπασε το ρόδι για τη Γαλιά καθώς από κόρνερ του Μαρκάκη ο Ξεκαρδάκης με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους.
Στη συνέχεια η Δόξα,η οποία ήταν κυρίαρχη του παιχνιδιού δημιούργησε ακόμα δύο ευκαιρίες με σουτ των Σουλτάτου και Ξεκαρδάκη,με το σκορ όμως να παραμένει στο 0-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα,γεμίζοντας άνεμο αισιοδοξίας τους φιλάθλους για τη δύσκολη συνέχεια.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου