Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Γιώργος Καμπουράκης: "Συνεργοί σε ληστεία Τσίχλας-Χαραλαμπάκης"

Για “ληστεία” που διαπράχθηκε εις βάρος της Δόξας Γαλιάς, στο παιχνίδι με τον ΕΓΟΗ, με συνεργούς τον παρατηρητή τοαγώνα κ. Τσίχλα και τον διαιτητή κ. Χαραλαμπάκη, κάνει λόγο ο πρόεδρος του σωματείου Γιώργος Καμπουράκης. 
Σε προσωπική του ανακοίνωση αναφέρει: “Σήμερα (σ.σ. προχθές) στο ματς που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Βαγιάς “ΕΓΟΗ-Δόξα Γαλιάς” διαπράχθηκε “ληστεία” εις βάρος της φιλοξενούμενης ομάδος. Συνεργοί στην πράξη αυτή ήταν ο παρατηρητής του αγώνα κ. Τσίχλας και ο διαιτητής του αγώνα κ. Χαραλαμπάκης. 
Ο πρώτος άνοιξε τις πόρτες του γηπέδου μετά το 90λεπτο, με αποτέλεσμα να εισβάλουν μέσα οι φίλαθλοι της ΕΓΟΗ και να βρίζουν - απειλούν τον διαιτητή, ο οποίος με τη σειρά του κράτησε 7 λεπτά καθυστερήσεις ανύπαρκτες και να δώσει πέναλτι στο 97’ που δεν υπήρχε και να διαμορφώσει το σκορ σε 2-2 και αμέσως μετά να λήξει τον αγώνα. 
Ο διαιτητής κ. Χαραλαμπάκης αν έχει αξιοπρέπεια κι αυτοσεβασμό πρέπει να βγει και να ζητήσει δημόσια συγνώμη για τα καμώματά του από τους ανθρώπους της Δόξας Γαλιάς και τους ανθρώπους που αγαπούν το ποδόσφαιρο. Όσο ακόμα επιτρέπουν σε άτομα όπως ο κ. Τσίχλας να φέρονται και να λειτουργούν με αυτό τον τρόπο θα πρέπει να ντρέπονται. 
Κάποια στιγμή η αδικία που διαπράττεται εις βάρος κάποιων ομάδων κατ’ επανάληψη, θα γίνει οργή. Οι παραπάνω κύριοι δεν πρέπει να ξαναβρεθούν στο δρόμο μας, γιατί δυσφημίζουν και προσβάλλουν το ποδόσφαιρο”.
Στο μεταξύ όπως έγινε γνωστό, αύριο θα συζητηθεί στην ΕΠΟ η ένσταση που έχει κατατεθεί κατά του κύρους του αγώνα με την ΑΕΚ, επειδή παίκτες της ομάδας του Κατσαμπά φορούσαν νούμερα μεγαλύτερα από το 1-18. Η ΕΠΣΗ είχε απορρίψει την ένσταση, όμως το σωματείο της Μεσαράς προσέφυγε στην Επιτροπή Εφέσεων πιστεύοντας ότι θα δικαιωθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου