Πέμπτη 18 Αυγούστου 2011

Φιλική ήττα για την ομάδα μας με σκορ 4-1 στη Βιάννο από τον Πατούχα


Με σκορ 4-1 νίκησε ο Πατούχας την πολύ καλή Δόξα Γαλιάς, σε φιλική αναμέτρηση που έγινε χθες το απόγευμα στη Βιάννο.Παρά το ότι δεν έπιασαν και την καλύτερη απόδοση, οι γηπεδούχοι έδειξαν ότι βρίσκονται σε καλό δρόμο, όσο για τους φιλοξενούμενους παρουσίασαν μια πολύ καλή εικόνα, Χαρακτηριστικό της οποίας ήταν ότι μέχρι το 80΄, είχαν καταφέρει να κρατήσουν το σκορ στο 2-1.Τα γκολ σημείωσαν οι Καρτσώνης, Αγγ. Καστελιανάκης, Σούρσος και Τσιμπινός για τον Πατούχα, ενώ για την Δόξα Γαλιάς σκόραρε ο Τσιρκίνης.
«Κρατάμε μόνο το σκορ» τόνισε ο Λάκης Καργιωτάκης, που συνεχίζοντας είπε «θέλουμε ακόμα πολύ δουλειά, βρισκόμαστε σε καλό δρόμο και πιστεύω πως μπορούμε πολύ καλύτερα», ενώ ο ομόλογός του τεχνικός της Δόξας Γιώργος Φασουλάκης δήλωσε «Τα συμπεράσματα για την ομάδα μου ήταν θετικά , καθώς δείξαμε αρκετά βελτιωμένοι σε σύγκριση με το πρώτο μας φιλικό. Σίγουρα έχουμε αρκετά περιθώρια βελτίωσης ακόμα».
Πατούχας: Χωματάς (30΄ Μπουμπουδάκης), (60΄ Καλυκάκης), Μπελιμπασάκης, Νικολάρας, Μιχ. Μπιτσακάκης, Λουλάκης, Παπαδάκης, Καρτσώνης, Ε. Μπιτσακάκης.
Έπαιξαν ακόμα και οι Παπαδόπουλος, Χριστουδούλου, Ραπτάκης, Τσιμπινός, Αγγ. Καστελαιννάκης, Ι. Καστελιαννάκης, Ζαφείρης, Σούρσος, Μαυρουδής.
Δόξα Γαλιάς: Μπροκάκης, Αλμπαντάκης, Τερζίδης, Νικολακάκης, Δ. Σαββάκης, Φραγκιαδάκης, Σφακιανάκης, Χ. Σουτζής, Ν. Σουτζής, Τσιρκίνης, Κουτσάκης.
Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Ντάγκινης, Γ. Σαββάκης, Μ. Σαββάκης, Ζαχαριουδάκης, Ορφανουδάκης, Φιτσοδασκαλάκης.
πηγή: www.notosportnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου