Κυριακή 14 Αυγούστου 2011

Νίκησε στο πρώτο φιλικό η Δόξα με 3-2 τη Φαιστό


Η Δόξα Γαλιάς ήταν αυτή που νίκησε με σκορ 3-2 τη Φαιστό ,στο παιχνίδι που έγινε το απόγευμα στο γήπεδο των Αγίων Δέκα. Τα γκολ για την Δόξα σημείωσαν οι Χ. Σουτζής (2) και Τσιρκίνης, ενώ για την Φαιστό σκόραρε ο Στ. Παπαδάκης (το ένα με πέναλτι).
Αν και ήταν το πρώτο φιλικό τεστ για την ομάδα του, ο τεχνικός της Δόξας Γαλιάς Γ. Φασουλάκης δήλωσε ικανοποιημένος σε γενικές γραμμές, τονίζοντας αναλυτικότερα τα εξής: «Για πρώτο φιλικό, η ομάδα πήγε καλά, φάνηκε βέβαια αρκετά η κούραση από τις προπονήσεις. Η ομάδα είναι καινούργια και όπως είναι φυσικό χρειάζεται ακόμα πολύ δουλειά, υπάρχει όμως η ποιότητα και πιστεύω πως θα πάμε αρκετά καλά».
Σε ότι αφορά τον τεχνικό της Φαιστού Γιάννη Νικολιδάκη, δήλωσε ότι έμεινε αρκετά ικανοποιημένος από την εικόνα που έδειξε η ομάδα του, τονίζοντας χαρακτηριστικά τα εξής: «Αν και είχαμε αρκετές απουσίες κυρίως στην άμυνα, έμεινα πολύ ικανοποιημένος από την εικόνα που έδειξε η ομάδα μου. Πιστεύω όμως ότι στην πορεία και με την προσθήκη αυτών που απουσίαζαν, θα γίνουμε ακόμα καλύτεροι».
Δόξα Γαλιάς: Ντάγκινης, Ρηγάκης, Δ. Σαββάκης, Τερζίδης, Νικολακάκης, Φιτσοδασκαλάκης, Αλμπαντάκης, Σφακιανάκης, Χ. Σουτζής, Ορφανουδάκης, Τσουπάκης.
Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Φραγκιαδάκης, Ν. Σουτζής, Τσιρκίνης, Κουτσάκης, Μ. Σαββάκης, Αντ. Ζαχαριουδάκης.
Φαιστός: Μουζουράκης, Ρηγάκης, Τζανάκης, Γκερεδάκης, Σκαντζάκης, Αντ. Παπαδάκης, Στ. Παπαδάκης, Γ. Κουνδουράκης του Ι., Γ. Παπαδάκης του Μιχ., Μ/ Παπαδάκης, Μωραϊτάκης.
Αγωνίστηκαν ακόμα και οι Ανδρουλάκης, Σιλεάνου, Ρηγάκης Μ., Γ. Κουνδουράκης του Εμμ., Λενιδάκης, Φραγκιαδάκης.

Επόμενο φιλικό για την Δόξα, την Τετάρτη 17/8/ στη Βιάννο με αντίπαλο τον Πατούχα, ενώ η Φαιστό θα αντιμετωπίσει στις 20/8 την Πυργιώτισσα στο Τυμπάκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου