Κυριακή 28 Αυγούστου 2011

Κύπελλο ΕΠΣΗ: Δωριέας-Δόξα Γαλιάς 1-2

Με νίκη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η ομάδα μας.
Επικράτησε δύσκολα όπως δείχνει το τελικό 1-2 επί του Δωριέα στο γήπεδο του Καστελλίου για την 1η φάση του Κυπέλλου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου.

Έσπασαν καρδιές χτες στο Καστέλι, με τη Δόξα Γαλιάς να ανατρέπει στην εκπνοή το εις βάρος της σκορ και να πανηγυρίζει την πρόκριση στην β' φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΗ.
Ο Δωριέας παρουσιάστηκε πολύ δυνατός απέναντι στην ενισχυμένη μεταγραφικά ομάδα της Μεσαράς. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 57' με τον Φρονιμάκη, αλλά το γεγονός ότι έμειναν γρήγορα με εννέα παίκτες, λόγω αποβολών του σκόρερ και του Μαρκάκη, τους ανάγκασε να οπισθοχωρήσουν για να κρατήσουν τη νίκη. Η Δόξα Γαλιάς έκλεισε τους αντιπάλους στα καρέ τους, ισοφάρισε με τον Τσιρκίνη και πήρε την πρόκριση στο τέλος με τον Χάρη Σουτζή. Το παιχνίδι είχε και τρίτη αποβολή, από πλευράς Γαλιάς, με το Νίκο Σουτζή στο 85' να παίρνει την άγουσα για τ' αποδυτήρια.
ΔΩΡΙΕΑΣ: Μυρωνάκης, Δασκαλάκης, Εργαζάκης Ν., Διαλεκτάκης, Βλαστός, Λαγγουβάρδος (63’ Μητσακάκης), Εργαζάκης Γ. (75’ Τσιούφου), Μαρκάκης, Φρονιμάκης, Μανωλαράκης, Κουντάκης.
ΔΟΞΑ ΓΑΛΙΑΣ: Ντάγκινης, Κουτσάκης (80’ Φιτσοδασκαλάκης), Αλμπαντάκης, Σαββάκης, Τερζίδης, Σφακιανάκης, Νικολακάκης (85’ Ξεκαρδάκης), Φραγκιαδάκης, Σουτζής Χ., Τσιρκίνης, Σουτζής Ν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου