Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016

8η Αγωνιστική: Δόξα Γαλιάς-Ηρόδοτος 1-1 / Βραβεύτηκε από τη Δόξα ο Χρυσός Παραολυμπιονίκης Μανώλης Στεφανουδάκης

Την πρώτη του απώλεια βαθμών για το φετινό πρωτάθλημα υπέστη ο Ηρόδοτος ο οποίος αναδείχθηκε ισόπαλος με την ομάδα της Γαλιάς με σκορ 1-1.
Η Δόξα ξεκίνησε ιδανικά το ματς και μόλις στο 15' ο Χαμαλάκης με καρφωτή κεφαλιά "έγραψε" το 1-0 για τους γηπεδούχους.
Παρά την πίεση του Ηροδότου η ομάδα της Γαλιάς κρατούσε το υπέρ της σκορ ,όμως λίγο πριν την ανάπαυλα ο Μυλωνάς ισοφάρισε για τους φιλοξενούμενους ,στέλνοντας τις ομάδες στα αποδυτήρια.
Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου αμφότερες οι ομάδες αναλώθηκαν σε σκληρό παιχνίδι κυρίως στο χώρο του κέντρου και οι κλασικές ευκαιρίες έλειψαν.
Έτσι οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες και μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις με την ομάδα της Αλικαρνασσού να χάνει τους πρώτους της βαθμούς στο πρωτάθλημα έπειτα από το πέρας οκτώ αγωνιστικών.

ΥΓ.: Να σημειωθεί ότι πριν την έναρξη του παιχνιδιού η Δόξα Γαλιάς βράβευσε τον Χρυσό Παραολυμπιονίκη στο ακόντιο Μανώλη Στεφανουδάκη ,ο οποίος κατέκτησε την πρώτη θέση στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο το μήνα που μας πέρασε.
Επίσης ο πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Σταθοράκης του παρέδωσε μια φανέλα της Δόξα Γαλιάς καθώς και εισιτήριο διαρκείας για να παρακολουθεί ελεύθερα τα παιχνίδια της ομάδας.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου