Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016

2ος Ημιτελικός Κυπέλλου ΕΠΣΗ: Ηρόδοτος-Δόξα Γαλιάς 4-1

Αν και το πάλεψε η Δόξα Γαλιάς δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΗ καθώς ηττήθηκε με σκορ 4-1 από τον Ηρόδοτο στο γήπεδο Αλικαρνασσού.
Η ομάδα της Γαλιάς κατάφερε να προηγηθεί νωρίς με πλασέ του Ξημεράκη έπειτα από σέντρα του Σουτζή και να πιστέψει πως κάτι μπορεί να πάρει από το παιχνίδι.
Ο Ηρόδοτος όμως αντέδρασε πριν καλά καλά σταματήσουν οι πανηγυρισμοί κι έφερε το παιχνίδι στα ίσια με σέντρα-σουτ του Αχιλλέως.
Στη συνέχεια δημιουργήθηκαν αρκετές ευκαιρίες εκατέρωθεν με την μπάλα όμως να μην καταλήγει στα δίχτυα και το σκορ να παραμένει ισόπαλο μέχρι την ανάπαυλα.
Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Ηρόδοτος βγήκε μπροστά για να πετύχει ένα ακόμα τέρμα και το κατάφερε με τον Μπαλάφα στο 70'.
Κάπου εκεί η Δόξα Γαλιάς έδειξε να μένει από δυνάμεις κι ο Ηρόδοτος κατάφερε να πετύχει δύο ακόμα τέρματα με τον Συσκάκη ,ο οποίος έκανε το 3-1 με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 87' και το 4-1 με όμορφο πλασέ στο 92'.
Με τη νίκη αυτή ο Ηρόδοτος διπλασίασε τις νίκες στους ημιτελικούς καταφέρνοντας να περάσει στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΗ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου