Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015

Η καλύτερη Δόξα των τελευταίων χρόνων

Πριν μερικές σεζόν η Δόξα Γαλιάς άλλαξε διοικητικά χέρια με τον τωρινό πρόεδρο Γιώργο Καμπουράκη να αναλαμβάνει τα ηνία της ομάδας.
Σε όλες αυτές τις χρονιές έχει γίνει μία πολύ σοβαρή προσπάθεια από αγωνιστικής ,οικονομικής και ψυχολογικής πλευράς για να βρίσκεται σε αυτό το σημείο η Δόξα και να έχει εισέλθει στο γκρουπ των κορυφαίων ομάδων του τοπικού Ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου.
Αποκορύφωμα μέχρι την επόμενη επιτυχία βέβαια είναι ο περσινός τελικός της Α1 ΕΠΣΗ με αντίπαλο το Ρούβα.
Σε ένα απολογισμό της φετινής σεζόν έως τώρα παρατηρούμε ότι έχει πραγματοποιηθεί μια θεαματική πορεία για τη Γαλιά μέχρι στιγμής καθώς σε 17 αγώνες (14 στο πρωτάθλημα και 3 στο Κύπελλο) αριθμεί 14 νίκες ,2 ισοπαλίες και μόλις 1 ήττα με τέρματα υπέρ-κατά 30-6 και συγκατοικεί με τον Ηρόδοτο στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Το εκπληκτικό είναι πως τα 6 τέρματα τα έχει δεχτεί σε 2 μόνο παιχνίδια και στα υπόλοιπα 15 έχει κρατήσει το μηδέν στα μετόπισθεν.
Επίσης στο Κύπελλο ΕΠΣΗ βρίσκεται στα προημιτελικά.
Δεν γνωρίζουμε μέχρι που θα φτάσει τη φετινή σεζόν ,όμως το μόνο σίγουρο είναι πως στη Γαλιά έχει διατεθεί πολύς χρόνος και χρήμα από τη Διοίκηση σε συνδυασμό με την προσπάθεια του προπονητικού τιμ και φυσικά των ποδοσφαιριστών για να βρίσκεται εκεί η ομάδα.
Να ευχηθούμε καλή συνέχεια σε όλους και καλές γιορτές με υγεία κι ευτυχία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου