Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015

13η Αγωνιστική: Δόξα Γαλιάς-Ηρόδοτος 1-0

Μεγάλη νίκη πέτυχε η Δόξα Γαλιάς για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος επικρατώντας του αήττητου μέχρι σήμερα Ηροδότου με σκορ 1-0.
Η ομάδα της Γαλιάς με αυτό το τρίποντο έπιασε κορυφή και ισοβαθμεί με τον Ηρόδοτο στους 32 βαθμούς με την ομάδα της Αλικαρνασσού να έχει καλύτερη διαφορά τερμάτων.
Η Δόξα συνεχίζει την πολύ καλή της φετινή πορεία μέχρι στιγμής καθώς εκτός της σημερινής νίκης και της κορυφής του βαθμολογικού πίνακα βρίσκεται και στους "8" του Κυπέλλου ΕΠΣΗ.
Όσον αφορά το σημερινό ματς οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και απείλησαν με σουτ του Μαυρομάτη στο 13' με τον γκολκίπερ της Δόξας να αποκρούει τη μπάλα.
Στο 24' ήρθε το γκολ για τη Δόξα Γαλιάς με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ξημεράκη ,έπειτα από ανατροπή στην περιοχή του Ηροδότου στον Γιαλιτάκη.
Λίγο πριν την ανάπαυλα η Γαλιά θα μπορούσε να πετύχει δεύτερο τέρμα ,όμως το σουτ του Σουτζή απέκρουσε σωτήρια ο Ζαφείρης.
Οι δυο ομάδες κατευθύνθηκαν στα αποδυτήρια με τη Δόξα να προηγείται ,αμφότερες όμως είχαν αρκετά καλή παρουσία στο πρώτο 45λεπτο ,αποδεικνύοντας ότι δίκαια βρίσκονται στις δύο πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.
Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Ηρόδοτος προσπάθησε για την ισοφάριση όμως η δυνατή αμυντική γραμμή των γηπεδούχων δεν είχε πρόβλημα.
Μοναδική αξιοσημείωτη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους ένα σουτ στο 79' με τον τερματοφύλακα της Δόξας να αποσοβεί τον κίνδυνο.
Το σκορ παρέμεινε 1-0 ως το τέλος με τη Γαλιά να παίρνει ένα υπερπολύτιμο τρίποντο τόσο από βαθμολογικής πλευράς όσο και ψυχολογικής που της δίνει ώθηση για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα στη συνέχεια.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου