Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015

8η Αγωνιστική: Ο.Φ.Α.-Δόξα Γαλιάς 0-4

Εμφατική νίκη πέτυχε η Δόξα Γαλιάς που επικράτησε του Ο.Φ.Α. με σκορ 0-4 για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος δίνοντας συνέχεια στις καλές εμφανίσεις των τελευταίων εβδομάδων.
Η ομάδα της Γαλιάς μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και στο 6' ο συνήθης ύποπτος Φουκαράκης άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους με όμορφο πλασέ.
Λίγο πριν τη συμπλήρωση 20 λεπτών αγώνα ο Αραβιάκης με καρφωτή κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ έδωσε αέρα δύο τερμάτων για τη Δόξα.
Στο 27' ο Καλομοίρης με όμορφη ατομική προσπάθεια και πλασέ "έγραψε" το 0-3 το οποίο ήταν αποτέλεσμα του ημιχρόνου.
Οι δύο ομάδες κατευθύνθηκαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα με τη Δόξα να έχει σαφή υπεροχή στο ματς και την ομάδα του Αρκαλοχωρίου να περιορίζεται σε παθητικό ρόλο.
Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Ο.Φ.Α. "κέρδισε" μέτρα στο γήπεδο και προσπάθησε να μειώσει το σκορ όμως η άμυνα της Δόξας πατούσε πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο.
Στο 74' οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι σε χέρι του Χαμαλάκη στη μικρή περιοχή όμως ο επόπτης ήταν πολύ κοντά και έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.
Στα τελευταία λεπτά του ματς ο Φουκαράκης με πλασέ στη γωνία του τέρματος έδωσε διαστάσεις θριάμβου στην επικράτηση της ομάδας του ,πετυχαίνοντας το 0-4 και παράλληλα το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου