Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

5η Αγωνιστική: Δόξα Γαλιάς-Αλμυρός 5-0

Με νίκη συνέχισε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ η Δόξα Γαλιάς ,που επικράτησε του Αλμυρού με το εμφατικό 5-0.
Στο 24' ο Παπαδιός κέρδισε πέναλτι με τον Ξημεράκη να μην αστοχεί από την άσπρη βούλα και να βάζει σε θέση οδηγού τους γηπεδούχους.
Με πανομοιότυπο τρόπο ο Ξημεράκης διπλασίασε τόσο τα προσωπικά του τέρματα όσο και της ομάδας του ,δίνοντας σαφές προβάδισμα νίκης για τη Δόξα.
Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου η Γαλιά πραγματοποίησε αρκετές ευκαιρίες όμως άλλοτε η αστοχία και άλλοτε ο γκολκίπερ των φιλοξενουμένων είπαν "όχι".
Στον αντίποδα λίγο πριν την ανάπαυλα οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι με το Μπεν.
Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ένα εκπληκτικό δίλεπτο έδωσε προβάδισμα τεσσάρων τερμάτων στη Δόξα καθώς στο 54' ο Φουκαράκης με όμορφο πλασέ και στο 56' ο Μαρκάκης με τον ίδιο τρόπο σκόραραν για τους Μεσσαρίτες.
Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε με τη Δόξα να κάνει συντήρηση δυνάμεων και την ομάδα του Γαζίου να περιορίζεται σε παθητικό εντελώς ρόλο.
Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Ξημεράκης ο οποίος με όμορφη ενέργεια και πλασέ πέτυχε το τελικό 5-0 πετυχαίνοντας παράλληλα χατ-τρικ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου