Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015

3η Αγωνιστική: Ρωμανός-Δόξα Γαλιάς 0-1

Την τρίτη συνεχόμενη νίκη σε ισάριθμους αγώνες και μάλιστα με το ίδιο σκορ πέτυχε η Δόξα Γαλιάς που επικράτησε του Ρωμανού για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 ΕΣΠΗ.
Με τη νίκη αυτή οι "ερυθρόλευκοι" ανέβηκαν μόνοι πρώτοι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα μιας κι οι υπόλοιποι διεκδικητές που ισοβαθμούσαν μέχρι σήμερα δεν κατάφεραν να κατακτήσουν το τρίποντο.
Αμφότερες οι ομάδες μπήκαν δυνατά στο ματς και περιορίστηκαν σε ανούσια κατοχή μπάλας και μηδαμινές ευκαιρίες για τις δύο εστίες.
Έτσι το 45λεπτο βρήκε τις δύο ομάδες να κατευθύνονται στα αποδυτήρια με το σκορ ισόπαλο δίχως τέρματα.
Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου η Δόξα πήρε χώρο στο γήπεδο εντείνοντας την πίεση της για κάποιο τέρμα.
Στο 74' οι παίκτες της Γαλιάς πραγματοποίησαν εξαιρετικό συνδυασμό ,με τελικό αποδέκτη τον Φουκαράκη ο οποίος με όμορφο πλασέ "έγραψε" το 0-1 ,βάζοντας σε θέση οδηγού τους φιλοξενούμενους.
Στη συνέχεια ο Ρωμανός ανέβηκε με σκοπό να διεκδικήσει την ισοφάριση και στο 91' έχασε μοναδική ευκαιρία ,όταν ο Τραβαγιάκης πλάσαρε και οι παίκτες της Δόξας έδιωξαν πάνω στη γραμμή.
YΓ.: Να σημειωθεί ότι μέχρι στιγμής οι μεταγραφές για τη Δόξα φαίνεται να αποδίδουν τα μέγιστα καθώς και τα τρία τέρματα της Γαλιάς μέχρι στιγμής έχουν πετύχει δυο από τα μεταγραφικά αποκτήματα του καλοκαιριού. (2 ο Φουκαράκης και 1 ο Βιδάκης).



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου