Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

Κλήρωση δευτέρου γύρου της Α1 ΕΠΣΗ

Ένα διαφορετικό πρωτάθλημα από αυτά που είχαμε συνηθίσει είναι το φετινό ,το οποίο φαίνεται να είναι παράλληλα το καλύτερο των τελευταίων ετών τόσο σε οργάνωση όσο και σε ποιότητα.
Το εν λόγω πρωτάθλημα χωρίστηκε σε δύο φάσεις.
Η πρώτη φάση περιελάμβανε δύο ομίλους από δέκα ομάδες οι οποίες αναμετρήθηκαν όλες μεταξύ τους σε διπλά παιχνίδια εντός και εκτός έδρας.
Αυτή τη στιγμή λοιπόν φτάσαμε στην ολοκλήρωση του πρώτου γύρου με τις βαθμολογίες από τους δύο ομίλους να έχουν ως εξής:


Στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος οι πέντε πρώτες ομάδες από τον κάθε όμιλο δημιούργησαν τον όμιλο ανόδου και οι πέντε τελευταίες ομάδες των όμιλο παραμονής.
Σε αυτή τη φάση οι ομάδες από τον αρχικό πρώτο όμιλο θα αντιμετωπίσουν εντός και εκτός έδρας ΜΟΝΟ τις ομάδες του αρχικού δευτέρου ομίλου και το αντίθετο.
Για το εύρυθμη λειτουργία του πρωταθλήματος οι ομάδες ξεκινούν στους ομίλους ανόδου και παραμονής με ειδική βαθμολογία που προέρχεται από τους βαθμούς που συνέλεξαν στην πρώτη φάση.



Να σημειωθεί ότι με το πέρας του δεύτερου γύρου που θα έχει διάρκεια 10 αγωνιστικών θα αναδειχτεί από τον όμιλο ανόδου ο πρωταθλητής (που ίσως χρειαστεί και διαδικασία playoffs) και από τον όμιλο παραμονής οι ομάδες που θα αποχαιρετήσουν την κατηγορία.
Η ομάδα της Δόξα Γαλιάς βρίσκεται στην 4η θέση του ομίλου ανόδου με 4 βαθμούς στο ενεργητικό της.
Η κλήρωση για τη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου και ώρα 20:00 στον πολυχώρο GRAND επί της οδού 62 Μαρτύρων 300 ,στο Ηράκλειο.
Καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα..!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου