Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του γηπέδου Γαλιάς

Πραγματοποιήθηκαν από την Δημοτική Αρχή τα εγκαίνια των αθλητικών εγκαταστάσεων του γηπέδου Γαλιάς την προηγούμενη Κυριακή ,πριν το ματς με το Λίντο για την 30η αγωνιστική του πρωταθλήματος ,όπου η Δόξα επικράτησε με σκορ 3-1.
Απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα στον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη για τη συμβολή της περιφέρειας στη χρηματοδότηση του συγκεκριμένου έργου.
Επίσης στον Πολιτικό Μηχανικό κ. Γεώργιο Δαμιανάκη για την εθελοντική παροχή υπηρεσιών ,όπως και στον Πρόεδρο της ΕΠΣΗ κ. Νίκο Τζώρτζογλου για την προσφορά του στον αθλητισμό.
Οι αθλητικές εγκαταστάσεις του γηπέδου Γαλιάς περιλαμβάνουν συνθετικό χλοοτάπητα 5ης γενιάς ,περίφραξη περιμετρικά του γηπέδου ,πάγκους καθώς και κερκίδα μεταλλικής κατασκευής χωρητικότητας 200 ατόμων.
Η Δήμαρχος Φαιστού κ. Μαρία Πετρακογιώργη εξέφρασε την ικανοποίηση της για την ολοκλήρωση του έργου και ευχαρίστησε όσους φορείς ενεπλάκησαν.
ΥΓ.: Όσον αφορά τα αγωνιστικά οι προπονήσεις θα συνεχιστούν μέχρι 26 Μαΐου για τους παίχτες την Δόξας και θα πραγματοποιηθούν κάποια φιλικά μέχρι το πέρας τους.
Πρώτο φιλικό για την ομάδα της Γαλιάς θα είναι στις 23 Απριλίου ,με αντίπαλο τον Ερμή Ζωνιανών που φέτος αγωνίζεται στον 6ο όμιλο της νεοσύστατης Γ' Εθνικής.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου