Κυριακή, 9 Ιουνίου 2013

Συνέντευξη του προέδρου της Δόξας κ. Γεώργιου Καμπουράκη στο doxagalias.blogspot.gr

Συνέντευξη στο doxagalias.blogspot.gr ,παραχώρησε ο πρόεδρος της Δόξας Γεώργιος Καμπουράκης.
Μίλησε για τη δημιουργία μιας ομάδας από την αρχή ,τον προπονητή Λάκη Καργιωτάκη ,το κλίμα που υπάρχει στην ομάδα ,το γήπεδο Γαλιάς ,τις ακαδημίες της ομάδας ,τους στόχους της νέας σεζόν και τις μεταγραφές.
Αναλυτικά:

doxagalias.blogspot.gr: Κύριε Καμπουράκη ,να σας ευχαριστήσουμε καταρχάς που δεχτήκατε να παραχωρήσετε αυτή τη συνέντευξη στο επίσημο blog της ομάδας και να σας συγχαρούμε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α2 ,όπως επίσης και για την πραγματοποίηση της επιτυχούς φιέστας πριν λίγες ημέρες. Πως δημιουργήθηκε η ομάδα της σεζόν που μας πέρασε.; Με τι σκεπτικό και σκοπό.;

Γ.Κ..: Σας ευχαριστώ με τη σειρά μου για τα καλά σας λόγια. Στο μυαλό μας είχαμε ως σκέψη να δημιουργήσουμε μια ομάδα η οποία θα κάνει πρωταθλητισμό ,θα παίζει καλό ποδόσφαιρο και θα επιστρέψει στην Α1 ΕΠΣΗ. Ήταν δύσκολο διότι έπρεπε να αλλάξουν 20 παίκτες σχεδόν ,έγινε όμως εφικτό. Ως πρωταρχικό στόχο ,είχαμε αποκλειστικά το πρωτάθλημα.


doxagalias.blogspot.gr: Υπήρξε κάποια στιγμή που να πιστέψατε ότι κάτι δεν θα πάει καλά.;

Γ.Κ..: Ναι ,για αυτό φτάσαμε και στην αλλαγή προπονητή με το πέρας των πρώτων αγωνιστικών. Η ομάδα δεν λειτουργούσε σωστά και αποφασίσαμε ότι χρειαζόταν αλλαγή στην τεχνική ηγεσία. Την πραγματοποιήσαμε λοιπόν για το καλό και του προπονητή αλλά και της ομάδας.


doxagalias.blogspot.gr: Στη συνέχεια βέβαια με το Λάκη Καργιωτάκη στον πάγκο ,η ομάδα έκανε 17 σερί νίκες και εν τέλει κατέκτησε το πρωτάθλημα. Άρα μάλλον σε καλό βγήκε η αλλαγή του κοουτς. Πείτε μας δυο λόγια για τον κ. Καργιωτάκη.

Γ.Κ..: Επιλέχθηκε ένας προπονητής με προσωπικότητα ,κύρος ,εμπειρίες από μεγαλύτερες κατηγορίες ,πολλές ποδοσφαιρικές παραστάσεις ,όρεξη για δουλειά και ένας άνθρωπος που αγαπάει πάρα πολύ αυτό που κάνει. "Κέρδισε" γρήγορα τους ποδοσφαιριστές και η δουλειά του φάνηκε αμέσως. Εξάλλου το έχει δείξει η ιστορία του ,σε όλες τις ομάδες που έχει δουλέψει πριν τη Δόξα Γαλιάς. Είναι τιμή για την κάθε ομάδα και τον κάθε πρόεδρο να συνεργάζεται με τέτοιους προπονητές.


doxagalias.blogspot.gr: Πως νιώσατε όταν επετεύχθη και μαθηματικά η κατάκτηση του πρωταθλήματος.;

Γ.Κ..: Η επιτυχία της φετινής σεζόν ξεκίνησε από την προηγούμενη χρονιά ,παρόλο που η ομάδα υποβιβάστηκε. Οι κόποι μας έπιασαν τόπο και η δικαίωση δεν άργησε να έρθει.


doxagalias.blogspot.gr: Εκτός από καλούς ποδοσφαιριστές που αδιαμφισβήτητα διέθετε η ομάδα ,όλοι μέσα σε αυτή είναι σαν μια οικογένεια. Πως το εξηγείτε αυτό.;

Γ.Κ..: Οι ποδοσφαιριστές της συγκεκριμένης ομάδας πέρα από καλοί παίκτες ,με ποδοσφαιρική προσωπικότητα ,είναι στο σύνολο τους παιδιά με ήθος ,φιλότιμο και αξίες. Σε συνδυασμό με τον προπονητή και τη Διοίκηση γίναμε όλοι μια καλή παρέα και ζούσαμε κάθε ματς ξεχωριστά σαν γιορτή.


doxagalias.blogspot.gr: Μετά από πολλά χρόνια ,η Δόξα Γαλιάς ετοιμάζεται να μπει στο δικό της ,καινούριο "σπίτι". Τι έχετε να πείτε για αυτό.;

Γ.Κ..: Ένα όνειρο πολλών ετών γίνεται πλέον πραγματικότητα ,παρόλο που αυτό το όνειρο ,πολλοί πίστευαν ότι δεν θα επιτευχθεί ,επειδή η εποχή που διανύουμε δυσπραγεί οικονομικά. Οι ακαδημίες και η ομάδα της Δόξας θα έχουν πλέον το δικό τους γήπεδο και θα μπορούν να λειτουργούν απερίσπαστα σε αυτό που κάνουν.


doxagalias.blogspot.gr: Τι έχετε να δηλώσετε για τη λειτουργία των ακαδημιών.;

Γ.Κ..: Ομάδα η οποία δεν έχει σωστά οργανωμένες ακαδημίες ,δεν έχει μέλλον. Άρα τα 2-3 τμήματα ακαδημιών που ήδη λειτουργούν ,πρέπει να οργανωθούν καλύτερα και να δουλέψουν σε επαγγελματικά πρότυπα.


doxagalias.blogspot.gr: Ίσως το μομέντουμ είναι το καταλληλότερο για τη Δόξα. Νέο γήπεδο ,Α1 ΕΠΣΗ ξανά ,στιβαρή Διοίκηση ,έμπειρος προπονητής και καλοί παίκτες. Τι άλλο κατά τη γνώμη σας χρειάζεται για μια καλή πορεία.;

Γ.Κ..: Η οργάνωση σε καλύτερο επίπεδο ,παραπάνω δουλειά στο κομμάτι της Διοίκησης ,αλλά και του ποδοσφαιρικού τμήματος και περισσότερος φίλαθλος κόσμος στο γήπεδο ,που να αγαπάει το ποδόσφαιρο.


doxagalias.blogspot.gr: Δυο φορές φέτος ανεβήκατε στην Αθήνα ,για επέμβαση ρήξης χιαστών σε δυο ποδοσφαιριστές της ομάδας (Νίκο Κουτσάκη και Μανώλη Φραγκιαδάκη) από τον μάστερ του είδους ιατρό κ. Γεώργιο Τζοάνο. Εσείς ήσασταν από κοινού και στις δύο περιπτώσεις ,από την αρχή ως το τέλος ,κάτι που πρέπει να αναγνωριστεί.

Γ.Κ..: Πάνω από όλα είμαστε άνθρωποι και μετά παράγοντες.


doxagalias.blogspot.gr: Και πάμε στη νέα σεζόν. Η φιέστα πραγματοποιήθηκε ,το πρωτάθλημα γιορτάστηκε ,τώρα έρχεται η νέα ποδοσφαιρική χρονιά. Τι να περιμένουμε από τη Δόξα Γαλιάς στο πρωτάθλημα που έρχεται.;

Γ.Κ..: Καλύτερη οργάνωση ,καλύτερη ομάδα ,ακόμα πιο ελκυστικό ποδόσφαιρο ,περισσότερη δουλειά και όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν.


doxagalias.blogspot.gr: Λίγα λόγια για το ρόστερ. Τι μεταγραφικές κινήσεις προβλέπονται για τη νέα σεζόν.;

Γ.Κ..: Το σίγουρο είναι ότι η ομάδα θα ενισχυθεί στις θέσεις που θα κρίνει ο προπονητής και θα φτιαχτεί ένα σύνολο ανταγωνιστικό για το επίπεδο της κατηγορίας ,το οποίο θα είναι πολύ υψηλό φέτος.


doxagalias.blogspot.gr: Υπάρχει κάποιος που θα θέλατε να ευχαριστήσετε ,κλείνοντας.;

Γ.Κ..: Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη σύζυγο μου Ελένη Χαραλαμπάκη που με στήριξε και με στηρίζει σε ότι κι αν κάνω. Θεωρώ ότι είναι αναπόσπαστο κομμάτι στην επιτυχία της ομάδας ,βοηθώντας από το πόστο της ,τη Δόξα Γαλιάς να αλλάξει επίπεδο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου