Παρασκευή, 7 Ιουνίου 2013

Ευχαριστήρια ανακοίνωση του Α.Ο. "Δόξα Γαλιάς"

Ευχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσε η Δόξα Γαλιάς μετά το πέρας της φιέστας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α2 ΕΠΣΗ.
Αναλυτικά:

"Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Α.Ο. Δόξα Γαλιάς θέλουν να ευχαριστήσουν όλους τους συγχωριανούς για την αμέριστη συμπαράσταση και βοήθεια που μας έδωσαν ,ώστε να διεξαχθεί επιτυχημένα η φιέστα της ομάδας.
Επιπρόσθετα ,τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γαλιάς ,το Σύλλογο Γυναικών Γαλιάς και το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Γαλιάς για τη συνεισφορά τους.
Επίσης να ευχαριστήσουμε για την προσφορά τους ,το Γαλιανό φούρνο ,το φούρνο "Αρχοντικόν" ,το ανθοπωλείο "Ρόδον" ,τη φρουταγορά "Παπαζαχάρη" καθώς και το γιατρό κ. Γεώργιο Τζοάνο.
Επιπλέον ,την εταιρία παραγωγής έτοιμου φυσικού χλοοτάπητα "Fast Grass Ντιγκάκης Νικόλαος κ' Υιός" για την προσφορά κουρευτικής μηχανής γκαζόν στη Δόξα Γαλιάς, για το κούρεμα του Δημοτικού Σταδίου Δ. Φαιστού "Μανώλης Στεφανουδάκης" ,στο οποίο διεξήχθη το ματς.
Τέλος όλο το φίλαθλο κόσμο μας τίμησε με την παρουσία του σε αυτή τη γιορτή του Μεσσαρίτικου ποδοσφαίρου."Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου