Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

Παιχνίδι φιέστα: Δόξα Γαλιάς-ΠΑΕ Επισκοπή 1-2

Το πιο "γλυκό" ματς της σεζόν έδωσαν απόψε η Δόξα Γαλιάς και η Επισκοπή στη φιέστα που διοργάνωσε η ομάδα της Μεσσαράς για την απονομή του πρωταθλήματος της Α2 ΕΠΣΗ.
Στο ματς παρευρέθησαν αρκετοί φίλαθλοι καθώς και ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ ,Νίκος Τζώρτζογλου ,η Δήμαρχος Φαιστού ,Μαρία Πετρακογιώργη και πολλές προσωπικότητες του αθλητικού χώρου.
Όσον αφορά το παιχνίδι ,οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν σε δύο ημίχρονα των 35 λεπτών,
Η Δόξα μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και απείλησε πρώτη ,με σουτ του Σουλτάτου στο 8' ,το οποίο κατέληξε άουτ.
Η Επισκοπή ανταπέδωσε με σουτ του Γιακουμάκη στο 15' ,όμως ο Κωνσταντουλάκης απέκρουσε εύκολα.
Στο 23' σέντρα-σουτ του Ρωμανάκη πέρασε λίγο άουτ για τη Δόξα Γαλιάς ,όπως και του πλασέ του Βενιανάκη στο 28'.
Τελευταία φάση για το πρώτο 35λεπτο ,η κεφαλιά του Ματαραγκάσι ,η οποία έφυγε λίγο δίπλα από το αριστερό δοκάρι ,με τις ομάδες να κατευθύνονται προς τα αποδυτήρια ισόπαλες ,με σκορ 0-0.
Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ,ο Ξημεράκης με εξαιρετική ενέργεια και ντρίπλα απέφυγε τον αμυντικό των φιλοξενουμένων και ανατράπηκε μέσα στην μικρή περιοχή ,κερδίζοντας το πέναλτι.
Ο ίδιος παίκτης ανέλαβε την εκτέλεση κάνοντας το 1-0 στο 48' και αφιερώνοντας το γκολ ,στον πρόσφατα χειρουργηθέντα τερματοφύλακα της Δόξας ,Μανώλη Φραγκιαδάκη.
Στη συνέχεια το παιχνίδι δεν διεκδίκησε ιδιαίτερες δάφνες ποιότητας ,όμως η Επισκοπή κατάφερε με δύο τέρματα πριν το τέλος να γυρίσει το ματς.
Αρχικά ο Βελονάκης με πλασέ ισοφάρισε για την Επισκοπή στο 63' και ο Τριανταφύλλου στο 66' με άπιαστο σουτ "έγραψε" το 1-2 ,το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.
Στη συνέχεια ακολούθησε η απονομή του πρωταθλήματος στη Δόξα Γαλιάς από την ΕΠΣΗ.
Επίσης τιμήθηκαν από την ΕΠΣΗ ,η ομάδα της Επισκοπής για την άνοδο της στη Football League ,καθώς και το ζεύγος Καμπουράκη για την προσφορά του στο χώρο του ποδοσφαίρου και την ομάδα της Δόξα Γαλιάς ειδικότερα.
Ακολούθησε μπουφές με άφθονα φαγητά και ποτά καθώς και μουσική ,με τον Ξεκαρδάκη να αναλαμβάνει χρέη DJ.
Το κλίμα ήταν εξαιρετικό και όλοι έδειχναν να είναι ευχαριστημένοι από αυτή τη γιορτή.
ΥΓ.: Αύριο θα ακολουθήσει πλούσιο φωτορεπορτάζ από το πάρτι που στήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Δ.Φαιστού "Μανώλης Στεφανουδάκης".




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου