Τετάρτη 15 Απριλίου 2015

Play off Ημιτελικά: Π.Ο.Α.-Δόξα Γαλιάς 1-3

Αυτό που ελάχιστοι περίμεναν και πίστευαν έκανε η Δόξα Γαλιάς η οποία "πέταξε" έξω το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣΗ σε ένα ματς που πραγματοποιήθηκε στο κατάμεστο από φιλάθλους των δυο ομάδων, Γήπεδο Ατσαλένιου.
Ο λόγος για την ομάδα του Π.Ο.Α. όπου από την αρχή της σεζόν φάνταζε ως αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κούπα.
Το παιχνίδι είχε μεγάλες συγκινήσεις ,με τρεις αποβολές (2 για τον Π.Ο.Α και 1 για τη Δόξα) όμορφο ποδόσφαιρο αλλά και εντάσεις στην κερκίδα.
Ο Π.Ο.Α. μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και στο 17' ο Μπουτσάκης με απευθείας εκτέλεση φάουλ σημάδεψε το δοκάρι της Δόξας.
Ό,τι δεν κατάφερε στο 17ο λεπτό το πέτυχε στο 36' όπου με αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ έκανε το 1-0 βάζοντας σε θέση οδηγού τους γηπεδούχους.
Το εν λόγω γκολ επετεύχθη σε πολύ καθοριστικό σημείο καθώς λίγο αργότερα οι δυο ομάδες πήραν την άγουσα για τα αποδυτήρια.
Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Π.Ο.Α κατέβασε ρυθμό στο παιχνίδι καθώς το σκορ τον ευνοούσε όμως η Δόξα από την άλλη έψαχνε την ισοφάριση.
Στο 75' ο Καργιωτάκης πραγματοποίησε εξαιρετική κούρσα δίνοντας έτοιμο γκολ στον Γιαλιτάκη ,ο οποίος δεν αστόχησε κάνοντας το 1-1.
Ο σκόρερ Γιαλιτάκης έπειτα από μερικά λεπτά κερδίζει πέναλτι μετά από ανατροπή του Χατζηανδρέου και παράλληλα την αποβολή του αμυντικού του Π.Ο.Α.
Ο Παπαδάκης αναλαμβάνει την εκτέλεση από την άσπρη βούλα πετυχαίνοντας τη μεγάλη ανατροπή και "γράφοντας" το 1-2 στο 86'.
Στο 88' ο Ξημεράκης που είχε περάσει σαν αλλαγή λίγα λεπτά αργότερα αποβάλλεται με απευθείας κόκκινη κάρτα και αμφότερες οι ομάδες συνεχίζουν στα τελευταία λεπτά με 10 παίκτες.
Στο 91' ο αμυντικός του Π.Ο.Α Πετράκης αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη κάρτα για δυνατό μαρκάρισμα αφήνοντας τους γηπεδούχους με 9 παίκτες.
Στην τελευταία φάση του αγώνα ο επιθετικών της Γαλιάς Αλέξης Ζαφείρης κάνει το 1-3 στέλνοντας τη Δόξα στον τελικό των play off που θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Ρούβα.
Πολύ μεγάλη νίκη τόσο από βαθμολογικής άποψης όσο και από ψυχολογικής καθώς οι παίκτες της Γαλιάς πηγαίνουν με την ψυχολογία στο ζενίθ στον τελικό.

ΥΓ.: Η νίκη είναι αφιερωμένη από όλη την ομάδα της Δόξας ,τη Διοίκηση ,το προπονητικό τιμ αλλά και τους φιλάθλους στον Δημήτρη Σκουλούδη ο οποίος θα καμάρωνε από ψηλά τη νίκη των Γαλιανών.
ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΣΚΟΥΛ..!!!

ΥΓ.2: Να ευχηθούμε στον ποδοσφαιριστή της Δόξας Γιάννη Γιαλιτάκη χρόνια πολλά για τα γενέθλια του με υγεία και ευτυχία καθώς σήμερα κλείνει τα 22 του χρόνια (γεν. 15-4-1993)
Το εξαιρετικό παιχνίδι που έκανε και η νίκη της ομάδας μας αποτέλεσε το καλύτερο δώρο.

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου