Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

Play off Τελικός: Ρούβας-Δόξα Γαλιάς 1-0

Κρίμα από το θεό αυτή η ομάδα να μην καταφέρει έστω να πάει τη σειρά σε επαναληπτικό τελικό.
Ο λόγος για τη Δόξα Γαλιάς ,η οποία όχι μόνο κοίταξε στα μάτια τον Ρούβα αλλά τον υποχρέωσε σε ρόλο κομπάρσου στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα.
Μόνο τυχαίο δεν είναι ότι MVP του ματς αναδείχτηκε ο τερματοφύλακας του Ρούβα Αργύρης Συνάνης.
Με το πέρας του πρωταθλήματος ή Δόξα Γαλιάς τερμάτισε στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα ,μια επίδοση που αποτελεί την καλύτερη στην ιστορία της και παράλληλα με το ποδόσφαιρο που παρουσίασε έθεσε πολύ γερές βάσεις για πρωταθλητισμό και την νέα χρονιά.
Το παιχνίδι ξεκίνησε με τη Δόξα να μπαίνει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στο 6' απείλησε με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Παπαδάκη όπου ο Συνάνης απέκρουσε με υπερένταση.
Στο 10' ο Μαρκάκης βγήκε στην αντεπίθεση όμως τελευταία στιγμή ανακόπηκε από τους αμυντικούς του Ρούβα.
Η Δόξα συνέχισε να πιέζει και στο 21' του σουτ του Ιερωνυμάκη βγήκε λίγο άουτ.
Πρώτη αξιοσημείωτη ευκαιρία για το Ρούβα κατεγράφη στο 28' όταν σε σουτ του Καστελιαννάκη ο Ζαφείρης Δ. μπλόκαρε τη μπάλα.
Πριν την ανάπαυλα η Γαλιά έχασε δύο πολύ καλές ευκαιρίες με τον Αριστεινίδη αρχικά στο 36' και στη συνέχεια στο 44'.
Σε αμφότερες τις ευκαιρίες ο Συνάνης είπε "όχι".
Το ημίχρονο έληξε 0-0 με τις δυο ομάδες να κατευθύνονται στα αποδυτήρια.
Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Ρούβας ανέβηκε με σκοπό να πετύχει κάποιο τέρμα παρόλο που και η ισοπαλία τον ευνοούσε και τον έστεφε προωταθλητή.
Στο 53' ο Βάσος με απευθείας εκτέλεση φάουλ δοκίμασε το Ζαφείρη Δ. με τον τερματοφύλακα της Δόξας να αποκρούει με υπερένταση.
Στο 73' καταγράφηκε η φάση του αγώνα. Ο Γιαλιτάκης κέρδισε πέναλτι για τη Δόξα Γαλιάς και την εκτέλεση ανέλαβε ο Παπαδάκης.
Ο Συνάνης μάντεψε σωστά αποκρούοντας την μπάλα και κρατώντας το παιχνίδι ισόπαλο.
Στη συνέχεια δεν παίχθηκε ποδόσφαιρο με τη Δόξα να επιτίθεται για το γκολ της νίκης που θα της έδινε την ευκαιρία για επαναληπτικό ματς.
Στο 94' ο Κεφαλούκος πέτυχε με κεφαλιά το 1-0 για τον τυπικά γηπεδούχο Ρούβα χαρίζοντας του τον τίτλο του πρωταθλήτη της Α1 ΕΠΣΗ για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015.
Βραβεύτηκε και ως δευτεραθλήτρια η Δόξα Γαλιάς.
ΥΓ.: Συγκλονιστική παρουσία των φιλάθλων της Γαλιάς στο ματς που γέμισαν το μεγαλύτερο μέρος από τα εισιτήρια που τους είχαν διατεθεί.
Επίσης πολύ όμορφα happenings από την ΕΠΣΗ και συγχαρητήρια για την βράβευση και την παράδοση του χρυσού παπουτσιού στον πατέρα του Δημήτρη Σκουλούδη.
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ ΡΕ ΣΚΟΥΛ...ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ...!!

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου