Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

"Ο αθλητισμός ενώνει και δεν διχάζει"

Μετά τα τελευταία γεγονότα που διαδραματίστηκαν στο Δημοτικό Σχολείο Γαλιάς ,λόγω της ακαταλληλότητας του κτιρίου έπειτα από τον τελευταίο σεισμό και το πρόβλημα στέγασης των μαθητών αυτού ,δημιουργήθηκε η ανάγκη οι μαθητές να στεγαστούν σε αίθουσες του χωριού για τη συνέχιση των μαθημάτων τους και την ομαλή λειτουργία του σχολείου.
Η ομάδα του Αθλητικού Ομίλου ΔΟΞΑ ΓΑΛΙΑΣ ήταν αρωγός στην εξεύρεση λύσης ΕΝΤΟΣ του χωριού ,διέθεσε από την πρώτη στιγμή την αίθουσα του παλαιού Δημοτικού Σχολείου (η οποία είχε παραχωρηθεί το 1990 από τον τότε Δήμο Μοιρών και την Σχολική Επιτροπή και στην οποία ανήκε),για την προσωρινή στέγαση των μαθητών μέχρι την εξεύρεση οριστικής λύσης.
Μετά την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 28/01/2014 να ΜΗΝ επιστραφεί η αίθουσα στον Α.Ο. ΔΟΞΑ ΓΑΛΙΑΣ όπως μας είχε υποσχεθεί προφορικά η Δημοτική Αρχή ,και σε αντικατάσταση αυτής ,μας παραχωρήθηκε το παλαιό γραφείο της Κοινότητας Γαλιάς.
ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ την απόφαση τους αλλά ΔΕΝ δεχόμαστε το χώρο αυτό ο οποίος ανήκε και ανήκει στον εκάστοτε εκλεγμένο πρόεδρο του χωριού.
Στις 29/01/2014 μετά από ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Α.Ο. ΔΟΞΑ ΓΑΛΙΑΣ πάρθηκε η απόφαση της κατασκευής αίθουσας ψυχαγωγίας στο χώρο του γηπέδου.
Ως αθλητικός όμιλος ζητάμε να ΜΗΝ χρησιμοποιείται το όνομα της ομάδος για την εξυπηρέτηση προσωπικών και μικροπολιτικών συμφερόντων και να δημιουργούν λανθασμένες εντυπώσεις σε ανθρώπους που έχουν ελλειπή ενημέρωση.
Δεν θα επιτρέψουμε ως Συμβούλιο η ομάδα αυτή που κοσμεί το χωριό μας και την ευρύτερη περιοχή της Μεσσαράς να γίνεται σάκος του μποξ από κανένα.
Ως αθλητικό σωματείο σκοπός του είναι να προάγει το αθλητικό πνεύμα ,να ενώνει και ΟΧΙ να διχάζει μια κοινωνία.

                                                                                                                   Με εκτίμηση
                                                                                                                   Ο Πρόεδρος
                                                                                                        ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
                                                                                                                           &
                                                                                                          Το Δ.Σ. Α.Ο. ΔΟΞΑ ΓΑΛΙΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου