Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013

Τρεις ακόμη μεταγραφές για τη Δόξα

Μετά την ανακοίνωση των πρώτων επτά μεταγραφών το προηγούμενο Σάββατο ,άλλοι τρεις παίκτες ήρθαν να προστεθούν στην ομάδα της Γαλιάς ανεβάζοντας ακόμα περισσότερο την ποιότητα του φετινού ρόστερ. Οι εν λόγω ποδοσφαιριστές είναι οι εξής :

1) Μανώλης Πολεμαρχάκης : Ο έμπειρος στόπερ ο οποίος έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Εργοτέλη ,ΑΟΑΝ ,ΠΟΑ και ΑΕ Κατσαμπά είχε σωρεία προτάσεων από ομάδες του Ηρακλείου ,όμως προτίμησε την ομάδα της Γαλιάς ,προσθέτοντας ικανότητα ,σιγουριά και εμπειρία στα μετόπισθεν της ομάδας. Άλλη μια μεγάλη μεταγραφή για τη Δόξα ,η οποία ανεβάζει αρκετά τον πήχη στο φετινό πρωτάθλημα.

2) Μάνος Καργιωτάκης και 3) Γιώργος Καργιωτάκης : Τα δύο αδέρφια αποτελούν άλλα δύο "όπλα" για τον προπονητή και πατέρα τους Λάκη Καργιωτάκη. Οι δύο νέοι αποφάσισαν να αφήσουν την Αλικαρνασσό και τους Νέους Ηροδότου και να μετακομίσουν στη Δόξα Γαλιάς.

Επίσης να σημειώσουμε ότι από σήμερα έπιασε δουλειά ο Αντώνης Κεφαλούκος. Ο γνωστός προπονητής τερματοφυλάκων ,ο οποίος εργάστηκε πέρυσι στο Γιούχτα και πρόπερσι στον ΑΟΑΝ ,τη φετινή χρονιά θα βρίσκεται στη Δόξα Γαλιάς αναλαμβάνοντας προσωπικά την προπόνηση των τερματοφυλάκων της ομάδας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου