Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

Φιλικό: Ρούβας-Δόξα Γαλιάς 2-2

Ισόπαλη εκτός έδρας με σκορ 2-2 αναδείχθηκε η ομάδα της Γαλιάς στο τέταρτο φιλικό της φετινής σεζόν ,με αντίπαλο τον Ρούβα.
Η Δόξα ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού και μπορούσε να φύγει με τη νίκη από το γήπεδο της Γέργερης ,παρόλο που ο Ρούβας αγωνίζεται σε παραπάνω κατηγορία και συγκεκριμένα στη Γ' Εθνική.
Μόλις στο 2' ο Ρούβας κέρδισε φάουλ έξω από την περιοχή της Δόξας. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ρουμπάκης ,ο οποίος έστρωσε στον Ανυφαντάκη κι αυτός με δυνατό "ξερό" σουτ έκανε το 1-0 ,βάζοντας το Ρούβα σε θέση οδηγού.
Στο 24' ο Μαρκάκης προσπάθησε να ισοφαρίσει για τη Δόξα ,όμως το ψηλοκρεμαστό σουτ που επιχείρησε κατέληξε άουτ.
Ότι δεν κατάφερε ο Μαρκάκης το πέτυχε ο Ιερωνυμάκης λίγα λεπτά αργότερα.
Συγκεκριμένα στο 33' ,ο Μαρκάκης σέντραρε από αριστερά και ο Ιερωνυμάκης με δυνατό σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής ισοφάρισε σε 1-1.
Στο 36' ο Ξημεράκης επιχείρησε να κρεμάσει τον τερματοφύλακα του Ρούβα ,όμως ο τελευταίος απέκρουσε με υπερένταση.
Λίγο πριν την ανάπαυλα ήταν η σειρά του Ρούβα να απειλήσει ,αλλά το σουτ του Ανδρουλάκη απέκρουσε ο Βαρέλης.
Το 1-1 ήταν το σκορ του ημιχρόνου και οι δυο ομάδες κατευθύνθηκαν ισόπαλες προς τα αποδυτήρια.
Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 52' ,πραγματοποιήθηκε σέντρα από δεξιά για τη Δόξα ,ο τερματοφύλακας του Ρούβα δεν εκτίμησε την πορεία της μπάλας αποκρούωντας χλιαρά και ο Σουλάτος από κοντά έκανε το 1-2 για τους φιλοξενούμενους.
Στο 58' ο Ανδρουλάκης προσπάθησε να ισοφαρίσει για το Ρούβα ,όμως βρήκε μπροστά του τον τερματοφύλακα της Δόξας ,Τζωρμπατζάκη που είχε περάσει αλλαγή και ο οποίος με διπλή επέμβαση κράτησε τη Δόξα μπροστά στο σκορ.
Διπλή ευκαιρία στη συνέχεια για τη Γαλιά ,καθώς αρχικά ο Ξυδάκης και στη συνέχεια ο Ιερωνυμάκης δεν βρήκαν στόχο για λίγο ,στα σουτ που επιχείρησαν.
Κι εκεί που όλα έδειχναν ότι η Δόξα θα φύγει με τη νίκη από τη Γέργερη ,μια ολιγωρία της άμυνας της επέτρεψε στον Κεφαλούκο να κάνει το σκορ 2-2 στο 84' για το Ρούβα ,το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου