Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

Ολοκληρώνεται το γήπεδο..!!

Ένα όνειρο αρκετών χρόνων γίνεται επιτέλους πραγματικότητα.
Το γήπεδο του Α.Ο. Δόξα Γαλιάς βρίσκεται στην τελική ευθεία της κατασκευής του ,με τις εργασίες να είναι πυρετώδεις.
Ένα μεγάλο μπράβο στον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη ,καθώς και στα τωρινά μέλη του Δήμου Φαιστού ,τα οποία επέσπευσαν τις διαδικασίες και βοήθησαν αυτό το έργο να πάρει σάρκα και οστά ,παρά τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει η χώρα μας γενικότερα.
Επίσης συγχαρητήρια αξίζουν στον πρόεδρο της ομάδας κ. Γιώργο Καμπουράκη ,στο Δ.Σ.,καθώς και σε όλα τα άτομα ,τα οποία βοηθούν από το δικό τους πόστο ο καθένας την ομάδα.
Είναι γνωστό τοις πάσι ,ότι τα τελευταία χρόνια με την σκληρή οικονομική πολιτική ,τα κονδύλια που διατίθενται δεν είναι τόσο υψηλά όπως παλαιότερα.
Όμως αποδεικνύεται περίτρανα πως όταν κάποιος είναι αποφασισμένος για κάτι ,προσπαθεί με όλες τις δυνάμεις του και τελικά δικαιώνεται.
Σε μερικές ημέρες το έργο θα ολοκληρωθεί και η Δόξα Γαλιάς θα "μπει" στο καινούριο της "σπίτι".
Σας παραθέτουμε φωτογραφίες από την κατάσταση του γηπέδου την συγκεκριμένη στιγμή και σας ενημερώνουμε ότι σε λίγες μέρες ,θα είμαστε στην ευχάριστη θέση να αναρτήσουμε φωτογραφίες από την ολοκλήρωση του εν λόγω έργου.
Και πάλι συγχαρητήρια στη Διοίκηση ,και ευχόμαστε τα αποτελέσματα της ομάδας σε αυτό το γήπεδο να είναι πάντα νικηφόρα..!!









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου