Παρασκευή 3 Μαΐου 2013

Συζητήσεις εν όψει της νέας σεζόν - Φιλική ισοπαλία της πρώτης ομάδας με τους παλαίμαχους

Μετά το πέρας της φετινής σεζόν ,η οποία συνοδεύτηκε με την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τη Δόξα Γαλιάς ,οι πρωταθλητές της Α2 ξεκινούν τον προγραμματισμό για την επόμενη χρονιά.
Μπορεί οι προπονήσεις να συνεχίζονται έως τις 25 Μαΐου μαζί με κάποια φιλικά ματς ενδιάμεσα ,όμως ο προγραμματισμός για την Α1 ΕΠΣΗ ,βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη.
Οι πρώτες συζητήσεις του προέδρου της ομάδας κ. Γιώργου Καμπουράκη με τον προπονητή Λάκη Καργιωτάκη γίνονται σε πολύ καλό κλίμα ,με τους δύο άνδρες να συμφωνούν στα περισσότερα ζητήματα και όπως όλα δείχνουν υπάρχει μεγάλο ενδεχόμενο να συνεχίσουν από κοινού και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.
Όσον αφορά το μεταγραφικό κομμάτι ,γίνονται κάποιες πρώτες επαφές ,στηριζόμενες πάντα στην οικονομική κατάσταση που επικρατεί γενικότερα.

Επίσης χτες πραγματοποιήθηκε φιλικό της Δόξας με τους παλαίμαχους της ομάδας ,το οποίο έληξε ισόπαλο με σκορ 4-4.
Το παιχνίδι είχε δυο ημίχρονα των 25 λεπτών το καθένα και πραγματικά ήταν μια γιορτή του ποδοσφαίρου.
Το σκορ άνοιξε στο 3' της αναμέτρησης ο Μανώλης Ρουκουνάκης για τους παλαίμαχους ,με τον Σίμο Μπικάκη να διπλασιάζει τα τέρματα των παλαιμάχων στο 14'.
Η αντίδραση από πλευράς Δόξας ήρθε με τον Ξημεράκη ,ο οποίος μείωσε σε 1-2 ,στη λήξη του ημιχρόνου.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τη Δόξα να ισοφαρίζει ,όταν ο Βενιανάκης με όμορφη προσπάθεια έκανε το 2-2.
Στη συνέχεια ο Γιώργος Μακρυδάκης νίκησε τον παλαίμαχο και πατέρα του ,Κωνσταντίνο Μακρυδάκη ,ο οποίος έπαιζε τερματοφύλακας και "έβαλε τη Δόξα Γαλιάς σε θέση οδηγού".
Ο Γιώργος Ξεκαρδάκης στο 16' του δευτέρου ημιχρόνου με περίτεχνη ενέργεια έκανε το 4-2 για την ομάδα της Γαλιάς.
Εκεί που όλα έδειχναν ότι το παιχνίδι θα τελειώσει υπέρ της πρώτης ομάδας ,οι παλαίμαχοι με δύο τέρματα του Κώστα Αλεβιζάκη ισοφάρισαν το ματς σε 4-4 και το παιχνίδι οδηγήθηκε στα πέναλτι.
Η πρώτη ομάδα ήταν πιο εύστοχη από την άσπρη βούλα και επικράτησε των παλαιμάχων με 5-3.
Να σημειώσουμε ότι διαιτητές της αναμέτρησης ήταν: ο Αντώνης Κωνσταντουλάκης στο πρώτο 25λεπτο και ο πρόεδρος της ομάδας κ. Γιώργος Καμπουράκης στο δεύτερο.



















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου