Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

4η Αγωνιστική: Δόξα Γαλιάς-Εθνικός 1-2


Για άλλο ένα παιχνίδι η ομάδα της Δόξας παρουσιάστηκε κατώτερη των προσδοκιών και γνώρισε δίκαια την ήττα με 1-2 από την ομάδα του Εθνικού.
Οι παίκτες του Εθνικού μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και έφταναν με σχετική άνεση και ευκολία στην περιοχή της Δόξας χωρίς οι αμυντικοί να τους ανακόψουν.Έτσι στο 24' οι παίχτες του Εθνικού πλαγιοκόπησαν από τα αριστερά και γύρισαν τη μπάλα στη μικρή περιοχή όπου ο Ανδρεαδάκης με όμορφο πλασέ έκανε το 0-1 για τον Εθνικό.
Μετά από λίγα λεπτά και συγκεκριμένα στο 38' υπήρξε βαθιά μπαλιά από την περιοχή του Εθνικού η οποία έβγαλε μόνο του τον Γκίκα , ο οποίος με δυνατό σουτ έκανε το 0-2 για την ομάδα του Ηρακλείου.
Στην συγκεκριμένη φάση υπάρχει πιθανότητα ο Γκίκας να βρισκόταν σε θέση όφσαιντ.
Κάπως έτσι έληξε το ημίχρονο,με την υπεροχή να ανήκει  στον Εθνικό.
Στο δεύτερο ημίχρονο δεν υπήρξαν φάσεις μέχρι και το 72'.
Τότε ο Ν.Σουτζής κέρδισε πέναλτι κι ο Τερζίδης ευστόχησε από την άσπρη βούλα,μειώνοντας το σκορ σε 1-2 για την ομάδα της Γαλιάς.
Στα τελευταία λεπτά η Δόξα βγήκε μπροστά και προσπάθησε κυρίως με βαθιές μπαλιές να δημιουργήσει φάσεις.
Σε μια από αυτές και ενώ το ρολόι ήταν στο 87' ο Χ.Σουτζής έχασε την ευκαιρία να ισοφαρίσει για τη Δόξα όταν σε πλασέ εξ'επαφής που επιχείρησε ,ο τερματοφύλακας του Εθνικού αντέδρασε σωστά αποκρούοντας τη μπάλα και κρατώντας το 1-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.
Πάρα πολλά παράπονα,ειδικά από την ομάδα της Δόξας για το διαιτητικό τρίο ,το οποίο σήμερα βρισκόταν εκτός τόπου και χρόνου.
Το ερώτημα για τη Δόξα πλέον είναι το εξής:
Δαπανήθηκαν πολλά χρήματα στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο για να έρθουν στην ομάδα παίκτες με πείρα και παραστάσεις από μεγαλύτερες κατηγορίες για να βοηθήσουν την ομάδα να κάνει μια αξιοπρεπή πορεία στην παρθενική της εμφάνιση στην Α1 ΕΠΣΗ.
Όλοι μιλούσαν για σχεδιασμό σε επαγγελματικά πρότυπα ,που θα ζήλευαν ομάδες υψηλότερων κατηγοριών.
Όλα καλά ως εδώ.
Η ομάδα δείχνει υγιέστατη διοικητικά,έχει τον κόσμο δίπλα της όμως στις 4 αυτές πρώτες αγωνιστικές και κάνοντας ένα μικρό απολογισμό ως τώρα δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα σε σχέση με τα ποσά τα οποία αμείβονται οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές της.
Πριν από λίγο μάλιστα ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Φασουλάκης υπέβαλε την παραίτηση του ,η οποία έγινε δεκτή από τη διοίκηση.Έτσι μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξει και θέμα προπονητή.
Ποιος ευθύνεται λοιπόν για το κακό αγωνιστικό πρόσωπο της Δόξας?
Οι ποδοσφαιριστές,οι οποίοι δεν παρουσιάζονται με νεύρο και θέληση στον αγωνιστικό χώρο?
Ο προπονητής,ο οποίος δεν διαχειρίστηκε σωστά το έμψυχο υλικό?
Η προετοιμασία μήπως δεν ήταν η σωστή και δεν έγινε όπως θα έπρεπε?
Μήπως οι παίκτες δεν είναι δεμένοι μεταξύ τους κι ο καθένας κοιτάει την πάρτη του?
Μπορεί να φταίει κάτι από αυτά μπορεί να φταίει και ο συνδυασμός τους.
Κάτι φταίει πάντως.
Και στην ομάδα της Μεσσαράς θα πρέπει γρήγορα να το βρουν και να το διορθώσουν γιατί αλλιώς θα χαραμιστεί μια χρονιά ,η οποία είχε ξεκινήσει με μεγάλες φιλοδοξίες για τον συγκεκριμένο σύλλογο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου