Κυριακή, 13 Νοεμβρίου 2016

11η Αγωνιστική: Γόρτυς-Δόξα Γαλιάς 0-0

Μπορεί την καλοκαιρινή σεζόν η ομάδα να μπήκε σε νέο διοικητικό καθεστώς μετά από πολλά χρόνια ,όμως οι φίλαθλοι της ομάδας περίμεναν σαφώς καλύτερα πράγματα στη διάρκεια του πρωταθλήματος από τη Δόξα Γαλιάς.
Η ομάδα της Μεσσαράς που τα τελευταία χρόνια έκανε αισθητή την παρουσία της στα ποδοσφαιρικά δρώμενα του Νομού Ηρακλείου και της Κρήτης γενικότερα βρίσκεται σε μια συνεχή αγωνιστική κρίση τους τελευταίους μήνες.
Αυτό αποδεικνύεται στο βαθμολογικό πίνακα καθώς και στα αποτελέσματα της ομάδας, καθώς έχει να γευτεί τη χαρά της νίκης από την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Από τότε έχουν παιχτεί άλλοι δέκα αγώνες πρωταθλήματος με τη Δόξα να μην καταφέρνει να πάρει το τρίποντο. (εξαίρεση το ματς με το Ρούβα όπου κέρδισε άνευ αγώνα με 3-0.)
Ίσως σε κάποια ματς είναι η ατυχία ,ίσως κάποιες διαιτητικές αποφάσεις, ίσως να φταίει η ψυχολογία όμως πρέπει γρήγορα να υπάρξει αλλαγή στα αποτελέσματα για να μη μπει η ομάδα σε περιπέτειες.
Από την προηγούμενη αγωνιστική και μετά η Γαλιά έχει στον πάγκο της νέο προπονητή τον κ. Κόκκινο ο οποίος καλείται να επαναφέρει την ομάδα στα θετικά αποτελέσματα.
Όσον αφορά το σημερινό ματς, οι δυο ομάδες μοιράστηκαν ημίχρονα, βαθμούς και εντυπώσεις.
Η Δόξα μπήκε καλύτερα στο ματς αλλά δεν μετουσίωσε τις ευκαιρίες της σε γκολ με αποκορύφωμα τα δύο δοκάρια που είχε.
Η Γόρτυνα περιορίστηκε περισσότερο σε παθητικό ρόλο όμως τελικώς κατάφερε να πάρει ένα βαθμό από τη σημερινή αναμέτρηση.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου