Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016

ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗ ΔΟΞΑ..!! ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΜΕ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ..!!

Χθες Πέμπτη 09-06-2016 πραγματοποιήθηκαν αρχαιρεσίες στον χώρο του κυλικείου στο γήπεδο Γαλιάς,για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου που θα ηγηθεί του σωματείου για την ερχόμενη ποδοσφαιρική σεζόν.
Οι εκλογές διεξήχθησαν σε άριστο κλίμα με ιδιαίτερα φιλική διάθεση από όλους τους συμμετέχοντες,πράγμα που δείχνει την ομόνοια και τον ενθουσιασμό που κυριαρχεί στο σωματείο εν όψει και της νέας σεζόν.
Στη συνέχεια συζητήθηκαν από τους συμβούλους διάφορα διαδικαστικά θέματα όσον αφορά την λειτουργία της ομάδας καθώς επίσης και τις πρώτες κινήσεις του συμβουλίου για οικονομικά ζητήματα.

Τα μέλη του συμβουλίου:

Πρόεδρος: Σταθοράκης Γεώργιος
Αντιπρόεδρος: Μαρκάκης Στυλιανός
Γραμματέας: Μπικάκης Σίμος
Ταμίας: Μπιμπάκης Θωμάς
Γενικός αρχηγός: Σαββάκης Δημήτρης
Β' γενικός αρχηγός: Μακρυδάκης Κωνσταντίνος
Επίσης το συμβούλιο πλαισιώνουν άλλα δεκαπέντε μέλη που με την εμπειρία τους θα βοηθήσουν για την όσο το δυνατόν καλύτερη πορεία της ομάδας.


ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ: Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τα μέλη του σωματείου για την τιμή που μου κάνουν να με εκλέξουν πρόεδρο σε μια ομάδα με αρκετά μεγάλη ιστορία στα Μεσσαρίτικα και όχι μόνο γήπεδα.
Η μέχρι τώρα πορεία της ομάδας της Δόξα Γαλιάς και ειδικότερα τα τελευταία χρόνια που πρωταγωνίστησε στην μεγάλη κατηγορία της ΕΠΣΗ δεν μας επιτρέπει να αποκλίνουμε ούτε χιλιοστό από το να επιζητούμε το ίδιο και για τα επόμενα χρόνια.
Το λέω αυτό ως απάντηση σε όσους βιάστηκαν να μας θεωρήσουν ως τελειωμένη υπόθεση,έπειτα απ' την προαναγγελθείσα αποχώρηση του κ. Καμπουράκη απ' το τιμόνι της ομάδας δηλώνοντας μάλιστα ότι θα ρίξουμε την ομάδα στη Β' κατηγορία ή ακόμη και στη Γ'.
Δηλώνω λοιπόν και εγώ αλλά και σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο,προς πάσα κατεύθυνση και σε όλους τους τόνους,ότι η Δόξα Γαλιάς είναι ΕΔΩ!
Σε όσους λοιπόν βιάστηκαν να πανηγυρίσουν..περαστικά τους.
Τέλος θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές ευχαριστίες μου προς το ζεύγος Καμπουράκη,τους οποίους και εκτιμώ ιδιαίτερα,για την πολύ μεγάλη και ανιδιοτελή προσφορά τους στο σωματείο τα τελευταία πέντε χρόνια,το οποίο υπηρέτησαν πιστά και με μεγάλη αγάπη παρά τις όποιες αντιξοότητες.
Στη φωτό ό νέος πρόεδρος της Δόξας Γιώργος Σταθοράκης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου