Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015

1η Αγωνιστική: AOT-Δόξα Γαλιάς 0-1

Μεγάλη νίκη στο Μεσσαρίτικο ντέρμπι πέτυχε η Δόξα Γαλιάς ,καθώς επικράτησε με σκορ 0-1 του ΑΟ Τυμπακίου για την 1η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ.
Το παιχνίδι που άνοιξε τη φετινή ποδοσφαιρική σεζόν είχε πολλές καλές φάσεις ,δυνατές μονομαχίες και περίσσιο πάθος.
Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα της Γαλιάς πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο ,όμως δεν μπόρεσε να μετουσιώσει κάποια από τις κλασικές της ευκαιρίες σε γκολ.
Από την άλλη ο ΑΟΤ περιορίστηκε στα πρώτα 45 λεπτά σε παθητικό ρόλο και αυτό είχε ως αποτέλεσμα το σκορ να είναι ισόπαλο στην ανάπαυλα.
Με την έναρξη του δευτέρου 45λέπτου η Δόξα κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ με το Φουκαράκη ,ο οποίος στο ντεμπούτο του με την ερυθρόλευκη φανέλα χρίστηκε σκόρερ ,πετυχαίνοντας ένα πανέμορφο τέρμα με ανάποδο "ψαλίδι".
Στη συνέχεια η Γαλιά αντιμετώπισε το ματς πιο αμυντικά ,με τον ΑΟΤ να "παίρνει μέτρα" στο γήπεδο και να προσπαθεί να ισοφαρίσει.
Έως το τέλος του παιχνιδιού δε σημειώθηκε κάποιο τέρμα ,με τη Δόξα να κατακτά ένα υπερπολύτιμο τρίποντο τόσο από βαθμολογικής πλευράς όσο και ψυχολογικής ,μπαίνοντας με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα.
ΥΓ1.: "Η Διοίκηση ,το Δ.Σ. ,το τεχνικό τιμ και οι ποδοσφαιριστές της Δόξας αφιερώνουν αυτή τη νίκη στο Δημήτρη Σκουλούδη καθώς σήμερα συμπληρώνονται 6 μήνες από τον άδικο χαμό του.
Το 6μηνο μνημόσυνο θα πραγματοποιηθεί στον Ιερό Ναό Αγ. Νικολάου στο κοιμητήριο Γαζίου στις 17:30 και αντιπροσωπεία της ομάδας αναμένεται να παρευρεθεί."
ΥΓ2.: "Η Διοίκηση και το Δ.Σ. της ομάδας θέλουν να ευχαριστήσουν όλο το φίλαθλο κόσμο της Γαλιάς που ακολούθησε την ομάδα στο εκτός έδρας ματς με τον ΑΟΤ και βοήθησε τα μέγιστα από την πλευρά του για την κατάκτηση των τριών βαθμών."




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου