Πέμπτη, 30 Ιουλίου 2015

Μεταγραφή ΒΟΜΒΑ για τη Δόξα Γαλιάς

Εδώ και καιρό η ομάδα της Δόξας έψαχνε ένα ποιοτικό καθαρόαιμο σεντερ φορ και το βρήκε στο πρόσωπο του Γιάννη Φουκαράκη.
Ο 27χρονος έχει πλούσια καριέρα και πολλά τέρματα στο ενεργητικό του και αναμφίβολα αποτελεί ένα πολύ σημαντικό γρανάζι της μηχανής του Μανώλη Σουτζή.
Ο εν λόγω παίκτης ήταν στο ρόστερ του Ο.Φ.Η. το πρώτο μισό της περιόδου 2006-2007 και στη συνέχεια μετακόμισε στο Ατσαλένιο και τον Π.Ο.Α. μέχρι το τέλος της περιόδου ,αγωνιζόμενος στη Γ' Εθνική.
Στη συνέχεια πήρε μεταγραφή στον Ολυμπιακό Χερσονήσου ,όπου και έμεινε για τρία συναπτά έτη ,βοηθώντας την ομάδα στη Γ' Εθνική.
Έπειτα ήταν η σειρά του Ρούβα να τον αποκτήσει το 2010-2011 και να τον κρατήσει για τέσσερις σεζόν στο ενεργητικό του ,δείχνοντας πόσο τον υπολογίζει.
Κι αυτός όμως με τη σειρά του πέτυχε αρκετά σημαντικά τέρματα που βοήθησαν το Ρούβα να κρατηθεί στη Γ' Εθνική.
Το περσινό καλοκαίρι ο νεοφώτιστος στη Γ΄ Εθνική  Π.Α.Ο.Κρουσώνα απέκτησε το Φουκαράκη ,όμως η συνεργασία των δυο πλευρών σταμάτησε το χειμώνα ,όπου ο εν λόγω επιθετικός μετακόμισε στο Ρούβα ξανά και τον βοήθησε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣΗ στο τέλος της χρονιάς.
Μετά τη λύση της συνεργασίας του με το Ρούβα πολλές ομάδες της Γ' Εθνικής αλλά και της Α1 ΕΠΣΗ ενδιαφέρθηκαν για την απόκτηση του έμπειρου φορ ,όμως η Διοίκηση της Δόξας κινήθηκε αστραπιαία βάζοντας τον στο ρόστερ της.
"Η Διοίκηση ,το Δ.Σ. της ομάδας καθώς και το doxagalias.blogspot.gr τον καλωσορίζουν στη Δόξα Γαλιάς και του εύχονται υγεία και καλή αγωνιστική σεζόν χωρίς τραυματισμούς."


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου