Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

9η Αγωνιστική Ομίλου ανόδου: Δόξα Γαλιάς-Ρωμανός 3-0

Τη συμμετοχή της και μαθηματικά στη διαδικασία των play offs για την ανάδειξη του πρωταθλητή στην Α1 ΕΠΣΗ "κλείδωσε" και μαθηματικά η Δόξα Γαλιάς ,η οποία επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας του Ρωμανού με σκορ 3-0 για την 9η αγωνιστική του Ομίλου ανόδου.
Πριν την έναρξη του αγώνα τελέστηκε τρισάγιο στην μνήμη του ποδοσφαιριστή Δημήτρη Σκουλούδη ,ο οποίος έφυγε από τη ζωή τις προηγούμενες ημέρες σε τροχαίο δυστύχημα.
Το κλίμα παραμένει βαρύ στη Γαλιά όπου οι άνθρωποι της ακόμα δεν μπορούν να συνηδειτοποιήσουν και να πιστέψουν το συγκεκριμένο γεγονός.
Επίσης αναρτήθηκε ένα πανό σε ένα σημείο του γηπέδου της Γαλιάς στο οποίο αναγράφεται "Σκούλ για πάντα στην καρδιά μας"
Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι ,η Γαλιά ήταν ανώτερη από τον Ρωμανό και δίκαια κατέκτησε το τρίποντο.
Μόλις στο 6' ο Παπαδάκης εκτέλεσε κόρνερ και ο Αραβιάκης έπειτα από κεφαλιά του Χαμαλάκη έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0.
Η Δόξα πίεσε για δεύτερο τέρμα όμως δεν το κατάφερε μέχρι το πέρας του πρώτου 45λεπτου.
Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Γιαλιτάκης με όμορφο πλασέ διπλασίασε τα γκολ για τους γηπεδούχους δίνοντας σαφές προβάδισμα για τη νίκη.
Λίγο πριν το τέλος του ματς ο Ζαφείρης έβαλε κι αυτός το όνομα του στη λίστα με τους σκόρερ "γράφοντας" το 3-0.




1 σχόλιο:

  1. ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

    Η οικογένεια του Μανώλη Σκουλούδη ευχαριστεί θερμά το Δ.Σ. του Α.Ο. ΔΟΞΑΣ ΓΑΛΙΑΣ για την επιμνημόσυνη δέηση που τέλεσαν την Κυριακή 22-3-15 πριν από την έναρξη του αγώνα της ομάδας , καθώς και για την αμέριστη συμπαράσταση στο πένθος μας στην μνήμη του αδικοχαμένου μας παιδιού ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΚΟΥΛΟΥΔΗ. Επίσης ευχαριστεί όλα τα μέλη του Α.Ο. ΔΟΞΑΣ ΓΑΛΙΑΣ , ποδοσφαιριστές και τον κόσμο που συμμετείχαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή