Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

17η Αγωνιστική: Ρούβας-Δόξα Γαλιάς 2-1

Την ήττα στο Μεσσαρίτικο ντέρμπι γνώρισε η Δόξα Γαλιάς από το Ρούβα και έμεινε για τρίτη σερί αγωνιστική μακριά από τις νίκες.
Η ομάδα της Γαλιάς ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο το ματς ,καθώς μόλις στο 14' ο Ζαφείρης με ωραία ατομική προσπάθεια και σουτ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους.
Στο 26' η Δόξα κέρδισε πέναλτι με τον πρώτο της σκόρερ Σκουλούδη να αναλαμβάνει την εκτέλεση ,αστοχώντας από την άσπρη βούλα.
Λίγα λεπτά αργότερα ο Μαρκάκης της Δόξας καθώς και ο Καλογερής του Ρούβα αντίκρισαν από μια κίτρινη κάρτα για μεταξύ τους αψιμαχία.
Ο Μαρκάκης διαμαρτυρήθηκε με το διαιτητή να του δείχνει αμέσως δεύτερη κίτρινη κάρτα και να τον αποβάλλει από το παιχνίδι ,αφήνοντας τη Δόξα με 10 παίκτες.
Στη συνέχεια ο διαιτητής απέβαλε από τον αγωνιστικό χώρο τον προπονητή της Γαλιάς Μανώλη Σουτζή και το Γενικό Αρχηγό της.
Λίγο πριν την ανάπαυλα ο Ρούβας κέρδισε αμφισβητούμενο πέναλτι με τον Καστελλιανάκη να ισοφαρίζει το παιχνίδι και τρία λεπτά αργότερα ο Φανουράκης με πλασέ έκανε το 2-1 για την ομάδα της Γέργερης.
Με την έναρξη του δευτέρου 45λέπτου η Γαλιά προσπάθησε να ισοφαρίσει δίχως όμως αποτέλεσμα.
Στο 87' οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Ξημεράκη όμως ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το ματς.
Το 2-1 παρέμεινε ως το τέλος με το Ρούβα να κατακτά τρεις πολύτιμους βαθμούς και τη Δόξα Γαλιάς να έχει έντονα παράπονα από τη διαιτησία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου