Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

Εισιτήρια διαρκείας "Δόξα Γαλιάς" 2014-2015

Σε μια πρωτοποριακή κίνηση για τα δεδομένα του τοπικού ποδοσφαίρου προχώρησε η Δόξα Γαλιάς ,η οποία εξέδωσε εισιτήρια διαρκείας για τη φετινή ποδοσφαιρική σεζόν.
Το φετινό πρωτάθλημα αποτελεί αναμφίβολα το καλύτερο από άποψη ποιότητας των τελευταίων ετών ,βάσει των μεταγραφών που έχουν κάνει όλες οι ομάδες.
Επίσης με το διαμοιρασμό των ομάδων σε δυο ομίλους αρχικά ,και τη διασταύρωση τους στη συνέχεια αναμένεται να αποτελέσει το συναρπαστικότερο πρωτάθλημα που έχει λάβει χώρα τα τελευταία χρόνια.
Η Διοίκηση της ομάδας αλλά και σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα επιθυμεί τον κόσμο της ομάδας δίπλα τους σε κάθε αγωνιστική.
Επιπρόσθετα ,η Διοίκηση θέλει να ευχαριστήσει την ΚΡΗΤΕΛ που για μία ακόμη χρονιά παραμένει χορηγός της ομάδας και αρωγός στην προσπάθεια της.
Για το λόγο αυτό ,το λογότυπο της βρίσκεται στην οπίσθια όψη του εισιτηρίου διαρκείας.
Η διάθεση των εν λόγω εισιτηρίων έχει ήδη ξεκινήσει και όποιος επιθυμεί να προμηθευτεί μπορεί να επικοινωνήσει με τη Διοίκηση της Δόξας.
Με το συγκεκριμένο εισιτήριο θα μπορεί κάποιος να παρακολουθήσει όλους τους εντός έδρας αγώνες του πρωταθλήματος καθώς και του κυπέλλου της ΕΠΣΗ.




 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου