Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

Διπλή "μπαλωθιά" για τη Δόξα Γαλιάς στις μεταγραφές

Δύο-δύο ανακοινώνει τα μεταγραφικά της αποκτήματα η Δόξα Γαλιάς τη φετινή σεζόν.
Μετά την προσθήκη του κεντρικού αμυντικού Αντώνη Αραβιάκη και του αμυντικού μέσου Μόντι Χαλιλάι ,η Διοίκηση της Δόξας αποφάσισε να ταράξει τα νερά στις μεταγραφές ,προσθέτοντας δύο πολύ δυνατά "όπλα" στην ομάδα.
Ο λόγος για τον 34χρονο αμυντικό Μπάμπη Χαραλαμπάκη και τον 26χρονο επιθετικό Δημήτρη Σκουλούδη ,αμφότεροι με τεράστια ποδοσφαιρική ιστορία για τα δεδομένα του τοπικού ποδοσφαίρου.
Αναλυτικά τα προφίλ των δύο νέων αποκτημάτων:

ΜΠΑΜΠΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΑΚΗΣ:
Γεννήθηκε στις 31-8-1980 στο Ηράκλειο.
Στα Μάταλα και στην ομάδα των Πιτσιδίων έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα.
Στη συνέχεια μετακόμισε στην ομάδα Νέων του ΟΦΗ και στον ΟΦΗ '94.
Το καλοκαίρι του 1996 υπογράφει το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τον ΟΦΗ.
Στη συνέχεια αρχικά πήγε στο Αιγάλεω και μετά στον Εργοτέλη.
Με τους κιτρινόμαυρους αναδεικνύεται πρωταθλητής στη Γ' και τη Β' Εθνική, πανηγυρίζοντας παράλληλα την συμμετοχή του Εργοτέλη στην Α' Εθνική ,τη σημερινή Super League.
Για δύο χρόνια φοράει την φανέλα της ομάδας της Πάφου στο Κυπριακό Πρωτάθλημα, με την οποία την δεύτερη σεζόν αναδεικνύεται πρωταθλητής και επιστρέφει στη Α' κατηγορία της Κύπρου.
Γυρίζει στο Ελληνικό Πρωτάθλημα και πηγαίνει στον Θρασύβουλο που είναι στη Β' Εθνική ,επιστρέφοντας με την ομάδα της Φυλής στην Super League.
Στη συνέχεια παίρνει μεταγραφή στον Παναιτωλικό που είναι στη Γ' εθνική.
Με την ομάδα του Αγρινίου σε αγώνα μπαράζ κερδίζουν τη Ρόδο και η ιστορική ομάδα επιστρέφει μετά από πολλά χρόνια στη Β' Εθνική.
Επιστρέφει στο Θρασύβουλο από τον οποίο παίρνει μεταγραφή στον ΟΦΗ το καλοκαίρι του 2010.
Όμως εκεί σταματάει η επαγγελματική του καριέρα ως ποδοσφαιριστής.
Ο τότε Υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης "περνάει" μια νομοθετική ρύθμιση η οποία αναφέρει ότι όσοι είναι ήδη διορισμένοι σε κάποια δημόσια υπηρεσία και ταυτόχρονα ασχολούνται επαγγελματικά με τον αθλητισμό, θα πρέπει είτε να σταματήσουν το δεύτερο, είτε να πάρουν άδεια άνευ αποδοχών από την υπηρεσία τους.
Ο Μπάμπης Χαραλαμπάκης συνεχίζει όμως το ποδόσφαιρο αγωνιζόμενος σε τοπικές κατηγορίες ,αρχικά με την ΑΕ Κατσαμπά και την περσινή σεζόν με τα χρώματα της Ανάληψης Χερσονήσου.
Η Δόξα Γαλιάς κινήθηκε αστραπιαία το φετινό καλοκαίρι κι έκλεισε τον πολύπειρο αμυντικό συνθέτοντας ένα πολύ δυνατό αμυντικό δίδυμο με τον Αντώνη Αραβιάκη.
Να σημειωθεί ότι ο Μπάμπης Χαραλαμπάκης συνδέεται και με συγγένεια με τη Διοίκηση της Δόξας και συγκεκριμένα με τη Γενική Γραμματέα κ' Εκπρόσωπο Τύπου της ομάδας αλλά και σύζυγο του Προέδρου ,Χαραλαμπάκη Ελένη.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΚΟΥΛΟΥΔΗΣ:
Γεννήθηκε στις 8-10-1987 στο Ηράκλειο.
Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στις ακαδημίες του Εργοτέλη τη σεζόν 2006-2007.
Αμέσως φάνηκε το ποδοσφαιρικό του ταλέντο και ο προπονητής του Εργοτέλη τον κάλεσε στη μεγάλη ομάδα.
Τη σεζόν 2007-2008 αγωνίστηκε με τον Εργοτέλη στη Super League πραγματοποιώντας 4 εμφανίσεις.
Στη συνέχεια πήρε μεταγραφή στην ομάδα του Διαγόρα στη Ρόδο και μετά επέστρεψε στην Κρήτη αγωνιζόμενος με τα χρώματα της Χερσονήσου στη Γ' Εθνική.
Τη χρονιά 2011-2012 μεταγράφεται στον Γιούχτα και στη συνέχεια στον ΠΟΑ φορώντας τη φανέλα του Ατσαλένιου στη Γ' Εθνική.
Τελευταίος σταθμός στην καριέρα του ξανά ο Γιούχτας με τον οποίο αγωνίστηκε στη νεοσύστατη Γ΄Εθνική την περσινή σεζόν.
Ο εν λόγω επιθετικός αποτελεί πολυτέλεια για το τοπικό ποδόσφαιρο και αναμένεται να δώσει πολλές λύσεις στο επιθετικό κομμάτι για τη Δόξα Γαλιάς.





 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου