Παρασκευή, 16 Μαΐου 2014

Από τη Δόξα Γαλιάς στη Βραζιλία (BINTEO)

Ένα επιτυχημένο σύνθημα στέλνει ένα νεαρό Ηρακλειώτη  στο Μουντιάλ της Βραζιλίας..!!
Ο λόγος για τον δημιουργό και διαχειριστή του blog της Δόξας Γαλιάς, το Νίκο Σταθοράκη, ο οποίος αναδείχτηκε μεγάλος νικητής στο διαγωνισμό «ΠΕΣ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ» του ΟΠΑΠ με έπαθλο ένα μοναδικό ταξίδι στη Βραζιλία!
Το σύνθημα του Νίκου Σταθοράκη ψηφίστηκε από τον κόσμο και επιλέχθηκε από τους παίκτες της Εθνικής μας ομάδας ως το καλύτερο για να τους συνοδεύσει στη Βραζιλία.
Ο τυχερός «συνθέτης» κέρδισε την ευκαιρία να ακούσει χιλιάδες οπαδούς να εμψυχώνουν τους παίκτες μας με τα λόγια του.
Διπλά κερδισμένος, θα ταξιδέψει στη Βραζιλία, με τη φροντίδα της ΟΠΑΠ, για να παρακολουθήσει από κοντά την ομάδα μας και να βρεθεί στην καρδιά της μεγαλύτερης ποδοσφαιρικής διοργάνωσης του κόσμου, φέρνοντας έτσι άρωμα Μουντιάλ και στο σωματείο της Δόξας Γαλιάς.
Περίπου 100.000 φίλαθλοι μπήκαν στην ιστοσελίδα www.pestosynthima.gr για να συμμετέχουν σ’ αυτόν τον πρωτότυπο και διασκεδαστικό διαγωνισμό, προτείνοντας το δικό τους σύνθημα ή ψηφίζοντας το αγαπημένο τους.
Ο Γιώργος Καραγκούνης, ο Γιάννης Φετφατζίδης, ο Κώστας Φορτούνης, ο Αλέξανδρος Τζόρβας, ο Δημήτρης Παπαδόπουλος και ο Φάνης Γκέκας πρωταγωνίστησαν στο σχετικό βίντεο, καλώντας όλους τους φιλάθλους να βοηθήσουν!
Η πρωτοτυπία, η ευρηματικότητα και το απίστευτο χιούμορ ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά των περισσότερων συνθημάτων που «ανέβηκαν» στο διαγωνισμό, ενώ οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις 2.000..!!
Κάντε κλικ στο λινκ και παρακολουθήστε το παρακάτω βιντεάκι.:
https://www.youtube.com/watch?v=5sOQSxckXh0Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου