Σάββατο, 27 Ιουλίου 2013

Πραγματοποιήθηκε η "πρώτη" - Ανακοινώθηκαν οι πρώτες μεταγραφές

Σε άριστο κλίμα πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση της Δόξας για την αγωνιστική σεζόν 2013-2014 στο γήπεδο Γαλιάς ,παρουσία και των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων.
Οι "παλιοί" παίκτες και η Διοίκηση με το τεχνικό τιμ ,καλωσόρισαν τους "νέους" και τους έκαναν να νιώσουν άνετα από την πρώτη στιγμή.
Αγιασμός δεν πραγματοποιήθηκε ,καθώς αναμένεται να ολοκληρωθούν οι τελικές εργασίες στο γήπεδο και εν καιρώ θα διοργανωθεί φιλικό στο οποίο θα γίνουν από κοινού ο αγιασμός και τα εγκαίνια του νέου "σπιτιού" της Δόξας.
Οι επτά μεταγραφές που έχουν ανακοινωθεί μέχρι στιγμής είναι οι εξής (αναφέρονται με βάση την ημερομηνία υπογραφής από τον παλιότερο στον νεότερο) :

1) Κωνσταντίνος Ιερωνυμάκης (αμυντικός) : Αγωνιζόταν στο Ρούβα για αρκετές σεζόν και φέτος άλλαξε ποδοσφαιρική "στέγη" ,πηγαίνοντας στην ομάδα της Δόξας.

2) Βασίλειος Παπαδάκης (μέσος) : Αποτέλεσε το μήλον της έριδος για πολλές ομάδες της Γ' Εθνικής αλλά και της Α1 ΕΠΣΗ το φετινό καλοκαίρι. Η Διοίκηση της Δόξας όμως κινήθηκε σωστά και αστραπιαία "κλείνοντας" τον έμπειρο μέσο. Έτσι ο αρχηγός της περσινής ομάδας του Ηροδότου κατηφόρισε προς Μεσσαρά ,κάνοντας τη σωστότερη επιλογή.

3) Κωνσταντίνος Κώττης (αμυντικός μέσος) : Άλλο ένα γρανάζι του Ηροδότου αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στη Δόξα Γαλιάς τη φετινή σεζόν ,προσφέροντας τις πολύτιμες υπηρεσίες του.

4) Μηνάς Φράγκος (δεξιός οπισθοφύλακας) : Ο Φράγκος αποτελεί τον τρίτο ποδοσφαιριστή μετά τον Παπαδάκη και τον Κώττη ,που άφησε την Νέα Αλικαρνασσό και την ομάδα του Ηροδότου ,υπογράφοντας στους "κόκκινους".

5) Αλέξανδρος Τζωρμπατζάκης (τερματοφύλακας) : Ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής του Ο.Φ.Η. για να συνεχίσει να προσφέρει της υπηρεσίες του ,στο Γιούχτα και μέχρι πρότινος στην ομάδα του Πατούχα. Την επόμενη σεζόν θα βρίσκεται κι αυτός στο ρόστερ της Δόξας.

6) Μιχάλης Βαρέλης (τερματοφύλακας) : Μια πολύ δυνατή τριάδα κάτω από τα γκολποστ για τη Γαλιά η οποία μετά τον Τζωρμπατζάκη και τον ήδη υπάρχοντα Φραγκιαδάκη απέκτησε τον Βαρέλη ,που αγωνιζόταν στην ομάδα του Αλμυρού την περσινή σεζόν.

7) Ηρακλής Ξυδάκης (επιθετικός) : Επιλογή για τη γραμμή κρούσης της Δόξας αποτελεί ο Ξυδάκης ο οποίος αγωνιζόταν στο Αθλόπολις πέρυσι. Στο παρελθόν ,ο εν λόγω επιθετικός έχει αγωνιστεί σε Ηρόδοτο και ΠΑΟ Κρουσσώνα.

Να σημειωθεί ότι οι μεταγραφικές κινήσεις για τη Δόξα Γαλιάς ,δεν σταματούν εδώ και την επόμενη εβδομάδα θα υπάρξει ένα μπαράζ ανακοινώσεων νέων μεταγραφών με σκοπό την περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας.
Επίσης ,την Δευτέρα θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία ο Μιχάλης Σουλτάτος ,ο οποίος έχει άδεια διότι λείπει στο γαμήλιο ταξίδι.
" Η Διοίκηση της Δόξας θέλει να ευχηθεί ολόψυχα στον ποδοσφαιριστή της, Μιχάλη Σουλτάτο και στην σύζυγο του Μαρία Φανουράκη ,βίον ανθόσπαρτον και καλούς απογόνους. Να είστε πάντα ενωμένοι ,ευτυχισμένοι και αγαπημένοι."


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου