Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

23η Αγωνιστική: Λίντο-Δόξα Γαλιάς 4-3

Με το «Αγγλικό» σκορ 4-3, ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου στο Λίντο, με την ομώνυμη ομάδα να φεύγει τελικά νικήτρια και να παίρνει έτσι το πολύτιμο για τη συνέχεια τρίποντο, που τις δίνει ελπίδες σε ότι αφορά τη μάχη της παραμονής.
Αντίθετα η ομάδα της Γαλιάς, σπατάλησε μία ώρα αγώνα, καθώς βρέθηκε να χάνει με 3-0, προσπάθησε ν’ αντιδράσει στα τελευταία λεπτά όμως αυτά δεν έφτασαν, καθώς δεν κατάφερε να πάρει έστω τον βαθμό της ισοπαλίας, χάνοντας έτσι μια ευκαιρία να πάρει βαθμολογική ανάσα και να δεί με περισσότερη αισιοδοξία το  μέλλον, το οποίο βέβαια δεν έχει χαθεί, καθώς απομένουν ακόμα 7 αγωνιστικές…
Πιο αναλυτικά, το Λίντο μπήκε καλύτερα στον αγώνα και προηγήθηκε στο 7’ με σουτ του Φωτάκη, ενώ πριν κλείσει το ημίχρονο ο Αποστολάκης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Στο 56’ με πέναλτι που κέρδισε ο Λουλακάκης Στ., ο Χρηστάκης έκανε και το 3-0. 
Η μείωση του σκορ σε 3-1 ήρθε στη συνέχεια για τη Δόξα Γαλιάς με τον Νικολακάκη, αλλά στο 80’ με ένα πανέμορφο γκολ, ο Φυτίλης ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-1.
Ίσως κάπου εκεί οι γηπεδούχοι να νόμισαν ότι το ματς τελείωσε, με αποτέλεσμα η Δόξα να πιέσει και να τους… αγχώσει, καθώς στο 83΄ ο Βαφάκης μείωσε σε 4-2 και στο 87’ ο Τσουπάκης, με το πρώτο του φετινό γκολ, έφερε το ματς στο 4-3, αλλά έστω και με… δραματικό φινάλε, οι γηπεδούχοι κράτησαν το πολύτιμο τρίποντο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου